Reviews for De Muze

55 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
55 reviews
date score
norbert
Reviewed on: 08/04/2019
norbert recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

je krijgt waar voor je geld en hebt zeker voldo...

je krijgt waar voor je geld en hebt zeker voldoende. Mooie omgeving, interessant voor de kinderen en een ruime parking

lieven
Reviewed on: 31/03/2019
lieven recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

alles goed georganiseerd voor het feest.goeie...

alles goed georganiseerd voor het feest.goeie bediening en lekker eten.SUPER

JO T.
Reviewed on: 25/03/2019
JO T. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Het is een leuke, gezellige locatie ( ook voor...

Het is een leuke, gezellige locatie ( ook voor kinderen zeer fijn ) en het geserveerde eten was zeer goed. Het ganse gezelschap was in één woord : zeer tevreden !!

Dirk v.
Reviewed on: 25/03/2019
Dirk v. recommends this restaurant for: Groups, Kids

Wij hebben deze locatie vooral gekozen omdat...

Wij hebben deze locatie vooral gekozen omdat het een restaurant is waar aan kinderen is gedacht. kleine Speelhoek binnen en afgesloten speelhoek buiten.

walter
Reviewed on: 24/03/2019
walter recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles verliep rustig en het was lekker...

Alles verliep rustig en het was lekker

Luc D.
Reviewed on: 18/03/2019
Luc D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Mooi kader en vriendelijke bediening, aangenaam...

Mooi kader en vriendelijke bediening, aangenaam zitten... Veel eten :) en vlees van zeer goede kwaliteit! Goed wijntje prijs / kwaliteit Voor ons mochten de sausjes iets pittiger zijn ( maar dat is natuurlijk persoonlijk) Gezellig adresje

Patrick L.
Reviewed on: 16/03/2019
Patrick L. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten , vriendelijke mensen en vlotte...

Lekker eten , vriendelijke mensen en vlotte bediening

Steven
Reviewed on: 10/03/2019
Steven recommends this restaurant for: Groups, Kids

Grote porties, mooi uitzicht, vriendelijk...

Grote porties, mooi uitzicht, vriendelijk

dirk
Reviewed on: 25/02/2019
dirk recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Het eten was heel lekker. Vriendelijke bedienin...

Het eten was heel lekker. Vriendelijke bediening.

Tineke I.
Reviewed on: 25/02/2019
Tineke I. recommends this restaurant for: Kids

Super bediening en lekker eten....

Super bediening en lekker eten.

date score