Reviews for Mascotte

400 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
400 reviews
date score
Marc
Reviewed on: 17/03/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitstekende cote a l’os. Veel en lekker vlees....

Uitstekende cote a l’os. Veel en lekker vlees. Goede gaartijd. Prima wijn. Vriendelijke bediening.

Maxime
Reviewed on: 11/03/2019
Maxime recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Toujours un très bon accueil très convivial...

Toujours un très bon accueil très convivial avec un bon service et, bien entendu, une excellente cuisine très créative.

Julien
Reviewed on: 05/03/2019
Julien recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Lekker eten. Vriendelijke service....

Lekker eten. Vriendelijke service.

Marc
Reviewed on: 03/03/2019
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker verzorgd eten. Vriendelijke bediening....

Lekker verzorgd eten. Vriendelijke bediening.

Annie
Reviewed on: 02/03/2019
Annie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Alles prima, mooi kader, fijn en lekker eten,...

Alles prima, mooi kader, fijn en lekker eten, vriendelijk personeel . SUPER !!!

Yves
Reviewed on: 25/02/2019

wij hebben gereserveerd voor vandaag maandag...

wij hebben gereserveerd voor vandaag maandag en niet voor zondag......

Pascal
Reviewed on: 25/02/2019
Pascal recommends this restaurant for: Gastronomy

Wij komen graag omwille van de lekkere vis...

Wij komen graag omwille van de lekkere vis aanbiedingen,rustig kader,en het personeel heel vriendelijk !

Nikie V.
Reviewed on: 24/02/2019
Nikie V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Deze keer het verrassingsmenu gekozen en was...

Deze keer het verrassingsmenu gekozen en was ook weer top! Bediening is supervriendelijk!! Pluim voor de keuken én bediening!

Maxime
Reviewed on: 18/02/2019
Maxime recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Très bon accueil, excellent service très attent...

Très bon accueil, excellent service très attentif et la présence à chaque table du Chef pour s'informer quant à la qualité du repas et des remarques éventuelles. Nous reviendrons.

date score