Kitchen
Budget
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
Located on the banks of Knokke , Lucy Chang is a restaurant which look is designed to replicate the traditional neighbourhood Southeast Asian noodle shop. It’s a typical restaurant where you can have a quick and tasty meal...
View all restaurant details
Review score
7.4 Based on 18 reviews
Service
Quality
Atmosphere
18 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Anoniempje
Reviewed on: unknown

Bezoek 19 augustus 2016

Bij het binnenkomen was er enige twijfel of je aan de deur moest wachten of niet. Niemand kwam naar je toe om je naar een tafel te vergezellen, dus dan maar zelf het initiatief genomen en naar een personeelslid toegestapt. Na de bestelling doorgegeven te hebben, kwam het gerecht niet echt warm aan. Zeer weinig groenten in het gerecht en extreem veel saus (zoveel saus dat het meer op soep leek)! De portie is nogal klein. De glazen die reeds op tafel staan zijn nogal vettig, dus niet plezierig om uit te drinken. Bij het afrekenen gaf de ober (die vermoedelijk een jobstudent is) geen wisselgeld terug. Hij stopte dit gewoon in de kassa en deed 'nietsvermoedend' verder. De rekening klopte ook niet. De mensen die aan tafel zaten naast me: hun rekening klopte ook niet. Geen aanrader!

mano
Reviewed on: unknown

vreselijk ontgoocheling

Voor de tweede maal naar de lucy chang, en terug een grote ontgoocheling, NU NOOIT MEER. De menu kaart is zo goed als niet leesbaar, zeer kleine tekst en moeilijk te lezen door te weinig licht. de vraag stelde ik om iets meer licht te hebben om de menu te lezen en dat ging niet, ik denk dat de lampjes branden op een sterkte van 10 watt, zo slechte verlichting. een aperitief van het huis is er niet, juist tijdens het seizoen, dan maar witte martini want rode is er ook niet, de aperitief komt samen aan met het voorgerecht, dit heb ik nog nooit mee gemaakt. De gerant (onvriendelijke persoon) kwam eens aan tafel maar voor de rest niet meer gezien want hij bekijkt iedereen van uit de hoogte, daarin tegen was zijn personeel veel vriendelijker en ook properder gekleed. moest ik kunnen punten geven op tien dan is dat voor mij nog geen eentje waard, dus nul op tien. Een minuut na 22h kwamen er nog vijf personen binnen om te eten en deze werden de deur gewezen.

placeholder
Mieke
Reviewed on: unknown

Grote teleurstelling!

We namen de springrolls als voorgerecht; een 4 tal mini-loempiaatjes, niet huisbereid, maar degene die je in het diepvries vak in de Makro de kilo koopt. Er lagen 2 schijfjes uitgedroogde komkommer bij, en een iets wat op een toefje witte kool met geraspt worteltje moest gelijken. Daarbij zoet-zure saus die eveneens niet huisbereid was. Als hoofdgerecht namen we de wok, de beef wok en de chicken ginger wok. Daarbij jasmin rijst en een portie vegetables. Het hoofdgerecht kwam zo snel, dat je je meteen vragen stelt over de versheid van de ingrediënten. Alles dreef in een waterig sausje, en de kip had een raar smaakje... Met een tweetal uurtjes later buikloop tot gevolg. Mijn partner nam de duo chocolademousse, 5€ vragen voor dit 'dessertje' is echt niet ok. We hebben het een kans gegeven, maar je eet beter bij de chinees om de hoek dan hier. Qua service, de jongeman was gedienstig, kwam onzeker over, maar wel vriendelijk. Misschien in de toekomst afspreken met je vrienden na je shift?

Sophie
Reviewed on: unknown

déception

On a attendu 35 minutes pour finalement découvrir une fois chez nous que le pad thai contenait 3 mini morceaux de poulets noyés dans un demi litre de sauce avec l'équivalent de 3 cuillères de riz en accompagnement à payer en supplément!La soupe de wonton contenait 5 bouchées vapeur trop peu cuites et industrielles! 27€ pour ça, c'est vraiment malhonnête!

Thomas
Reviewed on: unknown

Grosse déception

Grosse déception lors de notre deuxième visite à ce restaurant: - pâtes réchauffés - plat végétarien sans légumes - bouchés à vapeur de micro-ondes - plat de pâtes trop salé Dommage. La première fois il y a 1 un était superbe. Aucune comparaison. N'importe quel petit asiatique est meilleur, mais avec des prix plus démocratiques.

André
Reviewed on: unknown

Prise de commande 19H15 - Servi à 21.30H !...

Prise de commande 19H15 - Servi à 21.30H ! - et tout cela sans témoigner la moindre attention au client ou exprimer la moindre excuse - un gérant qui préfère servir, deservir, et courir dans tous les sens plutôt que de diriger - désolant !

Stephanie
Reviewed on: unknown

Lekker! Gestart met de dim suls en erna groene...

Lekker! Gestart met de dim suls en erna groene curry van kip.

Sanne
Reviewed on: unknown

Heerlijk gegeten, leuke bediening en heel relax...

Heerlijk gegeten, leuke bediening en heel relaxed zitten daar in de loungebanken!

placeholder
Sandrine
Reviewed on: unknown

Ah j'allais oublier l'essentiel: beaucoup de...

Ah j'allais oublier l'essentiel: beaucoup de plats végétariens possibles!! Excellentissime!

placeholder
Sandrine
Reviewed on: unknown

Cadre authentique, très propre, service rapide...

Cadre authentique, très propre, service rapide et très aimable, plats délicieux et raffinés, belle présentation des plats, musique d'ambiance zen agréable.

All reviews of this restaurant