Reviews for Sel Gris

573 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.3
573 reviews
date score
Patrick
Reviewed on: 17/11/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

vriendelijk ontvangen, geen te stijf gedoe,...

vriendelijk ontvangen, geen te stijf gedoe, goed gegeten

Isabelle
Reviewed on: 11/11/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer leuke, warme, familiale sfeer met nog...

Zeer leuke, warme, familiale sfeer met nog eens zeer lekker eten bovenop. Top middag gehad.

Lieve
Reviewed on: 13/10/2019
Lieve recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Perfect kader, lekker eten, vriendelijke bedien...

Perfect kader, lekker eten, vriendelijke bediening. Blijft een aanrader!

Herman
Reviewed on: 08/10/2019
Herman recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals altijd zeer originele en uitermate lekker...

Zoals altijd zeer originele en uitermate lekkere schotels met een zeer vriendelijke bediening

Nancy
Reviewed on: 18/09/2019
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gewoonweg super lekker ,alles was top . Een...

Gewoonweg super lekker ,alles was top . Een aanrader de smaken de wijnen de bediening , wij gaan elk jaar terug

Peggy
Reviewed on: 15/09/2019
Peggy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten en gedronken. Ook de bedien...

Zeer lekker gegeten en gedronken. Ook de bediening was dik in orde!

Patrick
Reviewed on: 14/09/2019
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het blijft sowieso top bij Sel Gris. Maar voor...

Het blijft sowieso top bij Sel Gris. Maar voor 1 ster toch nog werkpunten. Van het water aan tafel dienden we onszelf te bedienen ik vind dat de obers dit mogen doen. Sommelier, jonge vriendelijke dame was niet spontaan genoeg: het aankondigen van de wijn was een ingestudeerd nummertje. En het hoofdgerecht vond ik te zout...

Eva
Reviewed on: 08/09/2019
Eva recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vlotte, soepele, vriendelijke service ; heerlij...

Vlotte, soepele, vriendelijke service ; heerlijk gegeten ; probleemloos aangepast aan zwangere vrouw!

Els
Reviewed on: 08/09/2019
Els recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Steeds zeer lekker !...

Steeds zeer lekker !

albert
Reviewed on: 01/09/2019
albert recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

zeer goed; zoals steeds. We hadden voor de...

zeer goed; zoals steeds. We hadden voor de eerste maal onze kleinkinderen mee: zeer klantvriendelijk behandeld door de restaurateur en de bediening.

date score