Reviews for Sel Gris

342 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.4
342 reviews
date score
Philippe
Reviewed on: 18/03/2019
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

cadre agréable; cuisine inventive et délicieuse...

cadre agréable; cuisine inventive et délicieuse

Véronique C.
Reviewed on: 17/03/2019
Véronique C. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zalige gerechtjes, vriendelijke bediening in...

Zalige gerechtjes, vriendelijke bediening in een ontspannen sfeer.Aan de zoetigheden kwam geen einde..Een aanrader!

Jean-Marc
Reviewed on: 16/03/2019
Jean-Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Nous avons été étonné du super service que...

Nous avons été étonné du super service que l'on a eu au restaurant et tous les plats étaient super, nous reviendrons.

francois
Reviewed on: 12/03/2019
francois recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Omdat alles perfect en lekker was en goede...

Omdat alles perfect en lekker was en goede en vriendelijk personeel tot de volgende keer dank u

placeholder
Willem
Reviewed on: 11/03/2019
Willem recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Kwaliteit en service is van hoge standaard....

Kwaliteit en service is van hoge standaard. Misschien op weg naar een tweede Ster ?

Chris
Reviewed on: 11/03/2019
Chris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Keer op keer blijft de chef en zijn team je...

Keer op keer blijft de chef en zijn team je verrassen met heerlijke gerechten!

Erik H.
Reviewed on: 10/03/2019
Erik H. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Verjaardag te vieren...

Verjaardag te vieren

Ad & Charlotte
Reviewed on: 10/03/2019
Ad & Charlotte recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lunchen bij Sel Gris is altijd een feestje...

Lunchen bij Sel Gris is altijd een feestje

Sybille M.
Reviewed on: 10/03/2019
Sybille M. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Aangenaam verrast door de vele kleine bijgerech...

Aangenaam verrast door de vele kleine bijgerechtjes. Fijne bediening door enthousiast jong team. Sublieme combinaties van smaken. Voor herhaling !

Don S.
Reviewed on: 10/03/2019
Don S. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Prijs kwaliteit is uitstekend!! Heerlijk geget...

Prijs kwaliteit is uitstekend!! Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Entourage en verlichting kan beter.

date score