Reviews for Sel Gris

516 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.3
516 reviews
date score
Angelique
Reviewed on: 22/07/2019
Angelique recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

aangename ontvangst, professionele bediening....

aangename ontvangst, professionele bediening. eten van uitmuntende kwaliteit. we komen zeker nog terug. klein minpuntje: we zaten waarschijnlijk dicht bij airco, voor ons persoonlijk was het iets te fris zitten in het begin.

Saskia
Reviewed on: 22/07/2019
Saskia recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Fantastisch! Prachtige gerechten. Zeer conpleet...

Fantastisch! Prachtige gerechten. Zeer conpleet menu. Vriendelijke bediening. Helaas was het te warm binnen.

Natalie
Reviewed on: 21/07/2019

Jammer dat we telkens iemand anders...

Jammer dat we telkens iemand anders

Anne-Marie
Reviewed on: 21/07/2019
Anne-Marie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Verrassend, origineel, heerlijk....

Verrassend, origineel, heerlijk.

Stefan
Reviewed on: 21/07/2019
Stefan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer zeer goed, vlotte service. Prijs kwaliteit...

Zeer zeer goed, vlotte service. Prijs kwaliteit echt de top.

Siebe
Reviewed on: 17/07/2019
Siebe recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Uiterst vriendelijke en vakkundige bediening....

Uiterst vriendelijke en vakkundige bediening. Heerlijke gerechten met een goede wijnkeuze.

Karel
Reviewed on: 16/07/2019
Karel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijk,zeer lekker fijne wijnen ...

Zeer vriendelijk,zeer lekker fijne wijnen .Prijs kwaliteit zeker aan te prijzen. We hebben ervan genoten! Karel en Greta

Tudts
Reviewed on: 16/07/2019
Tudts recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Top avond met enorme smaaksensaties en super...

Top avond met enorme smaaksensaties en super aangename omkadering niveau zelfs meer dan 1 ster waard

Huenaerts
Reviewed on: 16/07/2019
Huenaerts recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Accueil et service impeccable avec le sourire T...

Accueil et service impeccable avec le sourire Très professionnel et excellentes qualités des mets.

date score