Reviews for Sel Gris

573 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.3
573 reviews
date score
Stefanie
Reviewed on: 30/08/2019
Stefanie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Goede ontvangst, professioneel zaalpersoneel,...

Goede ontvangst, professioneel zaalpersoneel, mooie setting! Lekker gegeten, alleen jammer dat er vlees werd geserveerd als hoofdgerecht, wat ik aan de kust niet direct had verwacht... Ook mijn moeder heeft er van genoten, het was voor haar de eerste keer dat ze in een Sterrenzaak ging eten!

Linda
Reviewed on: 29/08/2019
Linda recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heerlijk gegeten. Een onverwachte parel aan...

Heerlijk gegeten. Een onverwachte parel aan de Belgische kust.

Eddy
Reviewed on: 28/08/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer Lekker eten en correcte bediening.De bijpa...

Zeer Lekker eten en correcte bediening.De bijpassende wijnen waren een echte ontdekking.

Benny
Reviewed on: 26/08/2019
Benny recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Heel verfijnde keuken. Mooie kleurschakering...

Heel verfijnde keuken. Mooie kleurschakering op het bord. Veel kleine hapjes waardoor je unieke combinaties kan proeven. De wijnen pasten perfect bij de gerechten. Het bewijs dat jonge wijnen ook heel lekker kunnen zijn.

Pascal
Reviewed on: 26/08/2019
Pascal recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Mooi kader: we hadden een tafel met zicht op...

Mooi kader: we hadden een tafel met zicht op zee. Lekker eten, al mag het soms wat lichter, inventiever zijn. De amuses o.a. waren vrij zwaar. De aangepaste wijnen waren lekker. Bediening was vriendelijk maar vrij nonchalant: bestek werd niet netjes gelegd, borden werden naast ons geplaatst i.p.v. voor ons, lege glazen stonden lang op tafel, ... Ik heb al heel wat (sterren)restaurants gedaan maar vond de bediening niet echt een ster waardig. Misschien hadden ze een mindere dag... Prijs/kwaliteit zeker in orde.

Erik
Reviewed on: 24/08/2019
Erik recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super verfijnde gerechten. Top tot en met de...

Super verfijnde gerechten. Top tot en met de versnaperingen bij de koffie. Vriendelijke bediening.

Reviewed on: 21/08/2019
recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer goede ontvangst en service. Verfijnde...

Zeer goede ontvangst en service. Verfijnde keuken met topproducten. Kortom een echte aanrader !

De Corte
Reviewed on: 20/08/2019
De Corte recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super ervaring! Fantastisch genoten van de...

Super ervaring! Fantastisch genoten van de sfeer, inrichting, vriendelijke bediening en de cullinaire gerechten! Een echte aanrader! We komen zeker terug!!

Niki
Reviewed on: 19/08/2019
Niki recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

altijd lekker, altijd vriendelijk...

altijd lekker, altijd vriendelijk

Christina
Reviewed on: 19/08/2019
Christina recommends this restaurant for: Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten, heel aangenaam kader en zeer...

Heel lekker eten, heel aangenaam kader en zeer vriendelijk personeel. Ik ga zeker nog eens terug.

date score