Reviews for Sel Gris

573 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.3
573 reviews
date score
Johnny
Reviewed on: 18/08/2019
Johnny recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Uitstekende variatie en bediening, uiterst...

Uitstekende variatie en bediening, uiterst smaakvolle gerechten

Bas
Reviewed on: 17/08/2019
Bas recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, leuke locatie, fijne en spontane...

Lekker eten, leuke locatie, fijne en spontane bediening....We komen zeker nog terug. Culinaire verwenning

Lieven
Reviewed on: 17/08/2019
Lieven recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Perfect keuken, top bediening! Mooie verhouding...

Perfect keuken, top bediening! Mooie verhouding prijs / kwaliteit

Herman
Reviewed on: 17/08/2019
Herman recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zeer gevarieerd, origineel en zeer lekkere...

Zeer gevarieerd, origineel en zeer lekkere lunch; goed verzorgd en goed bediend. Zoals altijd een uitstekende lunch

christine
Reviewed on: 12/08/2019
christine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een vlotte vriendelijke bediening. Heel lekkere...

Een vlotte vriendelijke bediening. Heel lekkere verfijnde gerechten met een verscheidenheid aan smaken en daarbovenop geserveerd als meesterlijke schilderijtjes. TOP! We hebben er van genoten!

Anne
Reviewed on: 12/08/2019
Anne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

heel lekker gegeten, super goede bediening...

heel lekker gegeten, super goede bediening

Benedict
Reviewed on: 11/08/2019
Benedict recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

In 1 woord schitterend goede bediening en vrien...

In 1 woord schitterend goede bediening en vriendelijk een plaats om steeds terug te keren

Graziella
Reviewed on: 10/08/2019
Graziella recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Voor een behoorlijke prijs hebben we mogen...

Voor een behoorlijke prijs hebben we mogen proeven van de diverse en overvloedige facetten en smaken van deze sterrenkeuken. Zeker een aanrader daar we absoluut niets tekort kwamen. We komen gegarandeerd terug.

Irenee
Reviewed on: 10/08/2019
Irenee recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De amuses en de hapjes bij de koffie waren...

De amuses en de hapjes bij de koffie waren zeer lekker, evenals de champagne. Het voorgerecht en de bijpassende wijn waren goed maar toch net iets minder. Het hoofdgerecht en de wijn waren dan weer super. De bediening is wel aan de koele kant, maar al bij al een geslaagd uitstapje naar zee, samen met familieleden en zeker voor herhaling vatbaar.

Philip
Reviewed on: 07/08/2019
Philip recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

De hele middag was bijzonder geslaagd, en de...

De hele middag was bijzonder geslaagd, en de vele kleine verrassingen bij de hapjes vooraf en bij de koffie zijn een schot in de roos. Enig schaduwpunt: bij het aperitief werd zo snel afgeruimd dat we de indruk kregen dat we opgejaagd werden wat onze gast heel vreemd leek. Overigens zeer goed. Doe zo voort maar zoek een andere manier om het aperitief niet te lang te doen uitlopen.

date score