Reviews for Sel Gris

573 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.3
573 reviews
date score
Carl
Reviewed on: 21/04/2019
Carl recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

slechte en rommelige bediening we vragen een...

slechte en rommelige bediening we vragen een bepaalde smaak van wijn en we krijgen een smaakloze wijn veel te complexe gerechten, die dan ook nog eens veel te zout waren een echte afrader

Herman
Reviewed on: 21/02/2018

Zand !!! in de tweede gang, op basis van oeste...

Zand !!! in de tweede gang, op basis van oester. Opmerking door mij gemaakt aan ober. Resultaat: "technische" uitleg die geen steek hield na zijn bezoek aan de keuken.

Eduard
Reviewed on: 12/02/2018
Eduard recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

In een restaurant van deze klasse is het een...

In een restaurant van deze klasse is het een afknapper als de saus en bijlagen van het signature hoofdgerecht dezelfde zijn als deze van het voorgerecht. Overigens twee verschillende smaakstructuren met dezelfde sausen combineren is al een vraagstelling op zich. Veel smaken te contrasterend en overladen ( ook niet steeds lekker ). Deel van het hoofdgerecht aangekondigd als Thaïsch, soja hoort eerder in de Japans-Chinese keuken waar ik erg fan van ben, maar moet erg gedoseerd gebruikt worden, anders veel te zout ! Correcte maar erg strakke bediening, mag anno 2018 al iets vlotter zijn.

Sabrina
Reviewed on: 05/06/2019
Sabrina recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk onthaal en mooie presentaties van...

Vriendelijk onthaal en mooie presentaties van de gerechten. Smaken zijn minder, slecht hoekje

Valerie D.
Reviewed on: 19/12/2018
Valerie D. recommends this restaurant for: Gastronomy

Ik vroeg iets niet alcoholisch en kreeg als...

Ik vroeg iets niet alcoholisch en kreeg als antwoord, we hebben ook porto, campari, de klassieke dranken. We hadden de sorbet nog maar net op die werd onmiddellijk afgeruimd en het volgende gerecht was er al terwijl de smaak van de sorbet nog maar net in de mond hadden en dan kregen we het hoeve eitje, niet direct appetijtelijk. Verder was alles in orde

Evelyne
Reviewed on: 25/04/2018
Evelyne recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Wij kwamen in het verleden al een paar keer...

Wij kwamen in het verleden al een paar keer naar Sel Gris en de verwachtigen waren groot, ik was wat ontgoocheld, te veel smaken per gerecht, zodat je niet meer smaakt wat je eet, versieringen prullerig en zo jaren '90, niet verrassend en kwam daar nog bij dat wij in de hoek zaten, achter een muur, heel smal stukje, en stoelen te breed, konden niet met onze stoel schuiven, naast elkaar zoals in de trein, merkten niks van de gezelligheid van het restaurant, behalve het vervelend luid stemgeluid van onze buren, een koppel nederlanders die constant luid praatten... onze ervaring was dus niet zo goed.

RUDI
Reviewed on: 25/09/2017
RUDI recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

het sprankelen ontbrak de bediening , was...

het sprankelen ontbrak de bediening , was 2x iemand vergeten ik dronk water en werd stelselmatig vergeten saus 1x vergeten bij buurvrouw eten raar combinatie kingkrab met vlees en te zout .. we eten vaak en ook gastronomisch maar voor 1 ster was dit niet op niveau

harry
Reviewed on: 23/07/2019
harry recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

De voor-en tussenproefjes waren te overdadig...

De voor-en tussenproefjes waren te overdadig in tegenstelling tot de voor-en hoofdgerechten. Wij kozen het kleine menu en vonden de porties echt minimaal (kwartel/zwezerik o.a.). Ook de "aangepaste" wijnen vonden wij door hun eigenaardigheid eigenlijk ONaangepast. Deze wijnen missen diepgang mede door hun jonge jaargang en we begrepen het "walsen" van het eerste bodempje niet helemaal. Wat ook stoorde was de "theatrale" aanpak zoals zwarte handschoenen, het aanbieden van het zoveelste "tussengerecht" op stokjes in een dramatische fallus-achtige vaas, de onelegante rode "majorettenjurkjes" etc. Uw gerechten blinken niet uit door coherentie en structuur, het was allemaal niet verfijnd genoeg hetgeen men mag verwachten van een sterrenrestaurant. Wij hadden er ons echt op verheugd op deze nationale feestdag maar het bleek een desillusie. Jammer.

Guy
Reviewed on: 18/05/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Prijs kwaliteit niet ok. Een niet professionel...

Prijs kwaliteit niet ok. Een niet professionele bediening door een teveel aan studenten. Eenmalig

Louis
Reviewed on: 21/01/2019
Louis recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

EEN MOOIE RESTAURANT … PROFESIONEEL .. MAAR...

EEN MOOIE RESTAURANT … PROFESIONEEL .. MAAR KAN VEEL BETER … DE SCHOTELS TE INGEWIKKELD … GOEDE PRODUKTEN .. CUISON PERFECT MAAR MET TE VEEL INGEDIENTEN TE WILLEN VERZAMELEN .. VERLIES DE SCHOTELS AAN BASSIS SMAAK .. WE KOMMEN TERUG NAAR HET PRODUCT .. DE DESSERT ZIJN ZEER UITGEBRIJD EN LEKKER ..

date score