Reviews for Tete A Tete

7 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.1
7 reviews
date score
Kathy
Reviewed on: unknown

J.Z.

Chaotische en drukke gastvrouw Eten best te doen. Minpunt: op de kaart staat keuze tss diverse aardappelbereidingen. In de praktijk vraagt men niets en moet je t met frietjes stellen.. Je bestelt earl grey thee en men komt met groene thee met de mededeling dat het de deze is bij gebrek aan de andere, zonder vooraf te vragen... Bizar maar grappig.

a
Reviewed on: unknown

Waar was het tete a tete gevoel?

Er was helemaal geen sprake van een tete a tete. Tussen het hoofdmenu van mij en mijn echtgenote zat een half uur verschil doordat de zaakvoerster de verkeerde bestelling had doorgegeven aan de keuken en we waren niet alleen. Het eten was lauw en dan heeft ze zich nog niet eens verontschuldigd.

placeholder
Patrick
Reviewed on: unknown

Eenvoudige maar lekkere keuken. Minpunt: ondan...

Eenvoudige maar lekkere keuken. Minpunt: ondanks rustige avond zeer chaotische en vluchtige bediening, ik vrees voor drukke avonden.

Philip
Reviewed on: unknown

Een van mijn favorieten in Heist ! Altijd...

Een van mijn favorieten in Heist ! Altijd al lekker gegeten, soms met een extraatje zoals een niet-gevraagd aperitiefhapje, of een bolletje ijs voor de kleinste. Je kan er zowel dagschotels als à la carte eten. Laatste dagschotel : soep - zeetongetjes - dame blanche voor €12,50 vinden wij best betaalbaar en goed gepresenteerd ook !

danny
Reviewed on: unknown

schitterend kader en supervriendelijke bedienin...

schitterend kader en supervriendelijke bediening! het eten was gewoon voortreffelijk,en betaalbaar! een lekkere huiswijn voor 12 euro vind je ook niet veel. zeker voor herhaling vatbaar!

Hans
Reviewed on: unknown

Zeer sympathiek én betaalbaar én lekker : kan...

Zeer sympathiek én betaalbaar én lekker : kan dit wel Knokke-Heist zijn ? Kindvriendelijk interieur met prachtig aquarium en speelhoekje. De enkele kilometertjes van Le Zoute tot Heist zijn de moeite waard.

William
Reviewed on: unknown

Zeer lekker gegeten. Lekkere wijn. Vriendelijk...

Zeer lekker gegeten. Lekkere wijn. Vriendelijke uitbaatster.Wel wat lange wachttijden tussen de bediening wegens de drukte.

date score