Extraordinary 9.3 Score based on 10 reviews
We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
French 
Budget
No budget available
Closing days
Monday evening, Tuesday, Thursday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
9.3 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Bekaert
Reviewed on: unknown

Supergoed

Gezellige omgeving. Prima service. Prijs kwaliteit zit volledig in balans. Een aanrader

John
Reviewed on: unknown

Over de middag

Lekkere snelle hap over de middag n Kaaskroketjes wat aan de kleine kant, minder frisse sla en iets meer kroket :-) Maar zeker verzorgd en vlot bediend. 9euro voor een Irish coffee vindt ik net iets te veel.

Robert
Reviewed on: unknown

Afsluiter fietstocht

Een aanrader voor het afsluiten van een gezellige fietstocht in de buurt. Kwaliteit van maaltijd en service uitstekend. Voor de volgende fiettochten in de streek wordt dit ons referentiepunt.

freddy
Reviewed on: unknown

Wij waren uit genodigd op aanraden van de...

Wij waren uit genodigd op aanraden van de schoondochter en mijn zoon in Bazel in De Wase Wis voor een etentje ,het is een eindje rijden maar het was de moeite waard . Een goede ontvangst , zeer lekkere maaltijd en een vlotte bediening op het prive teras niks op aan te merken ,ze zullen er ons zeker nog weer zien.

Nathalie
Reviewed on: unknown

Wat een mooie liging dat pleintje is echt een...

Wat een mooie liging dat pleintje is echt een juweeltje!!!!Dan de Wase Wis heel gezellig ingericht en dan de gastvrouw Chrisitene op haar echte eigen manier zorg ze er telekens weer voor dat het altijd een tikeltje speciaal is,Het eten (zomermenu) was heel goed samengesteld en alles was bijna even lekker .Een echte aanrader vooral voor een romatische etenje of gewoon met vrienden .De Wase wis gaat ons zeker nog terug zien .

Roel
Reviewed on: unknown

Zalig lekker eten en een super zalige patrones...

Zalig lekker eten en een super zalige patrones en patrón, als je hier komt eten dan wordt je zalig in de watten gelegd door iedereen, en het beste van alles is dat de chef-kok nadien aan tafel komt om te vragen of alles naar wens was, en ja voor zo'n jonge chef kok te zijn en zo goed zijn klanten te kunnen bedienen zal hij zeker nog ver komen als kok... het was gewoon een geweldige avond en heb genoten van alles ...

Anne-Marie
Reviewed on: unknown

Topkeuken, uistekende service, zeer aangename...

Topkeuken, uistekende service, zeer aangename ligging. Maar wel een vrij beperkte kaart.

Eddy
Reviewed on: unknown

Na vele maanden waren we hier opnieuw voor...

Na vele maanden waren we hier opnieuw voor de degustatiemenu. Ronduit schitterend ! Qua prijs - kwaliteit - decor & bediening misschien onovertrefbaar in de regio.

Vicky
Reviewed on: unknown

Het eten, de bediening en de sfeer, het was...

Het eten, de bediening en de sfeer, het was allemaal ronduit fantastisch. Toen mijn man zijn glas wijn over de tafel "kieperde", kregen we niet eens de tijd om te beginnen blozen. Op één-twee-drie stond er een nieuwe tafel voor ons klaar. Wat een service !!! Het was onze eerste keer in de Wase Wis, maar zeker niet de laatste !

marleen
Reviewed on: unknown

Gezellig en drukbezocht, en de laatste tijd...

Gezellig en drukbezocht, en de laatste tijd is de keuken weer wat ze zijn moet.. Een aanrader in elk seizoen, maar 's zomers heeft het terras extra charme.De prijzen zijn wel de hoogte ingegaan.

All reviews of this restaurant