Reviews for De Zwaan

645 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
645 reviews
date score
Jonas
Reviewed on: 08/08/2018
Jonas recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Heerlijk eten aan een correcte prijs, zoals...

Heerlijk eten aan een correcte prijs, zoals we gewend zijn. Wij komen graag terug!

Stefanie B.
Reviewed on: 06/08/2018
Stefanie B. recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Twas super...

Twas super

Mieke
Reviewed on: 05/08/2018
Mieke recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Mooie omgeving, vriendelijk personeel en heel...

Mooie omgeving, vriendelijk personeel en heel lekker eten. Prachtige tuin !

Bart
Reviewed on: 05/08/2018
Bart recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Locatie, inrichting, tuin, ontvangst, kwaliteit...

Locatie, inrichting, tuin, ontvangst, kwaliteit van eten en bediening

Bert
Reviewed on: 04/08/2018
Bert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel vriendelijk personeel en lunchen in tuin...

Heel vriendelijk personeel en lunchen in tuin achteraan is een surplus. Daglunch en starter waren OK.

Piet
Reviewed on: 04/08/2018
Piet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker, vriendelijk, correct. voor herhaling...

lekker, vriendelijk, correct. voor herhaling vatbaar.

Hilde
Reviewed on: 04/08/2018
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellige tuin waar je in schaduw en groen...

Gezellige tuin waar je in schaduw en groen kan genieten van rust en onthaasting. De maandlunch werd voor mij aangepast naar een vegetarisch alternatief...dat heerlijk was! (Ik vermeldde wel bij reservatie de vegetarische keuze). Dankuwel. Maaltijd-locatie-bediening : dik in orde!

barbara
Reviewed on: 02/08/2018
barbara recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Super gezellig en heerlijke gerechten!...

Super gezellig en heerlijke gerechten!

Linda V.
Reviewed on: 02/08/2018
Linda V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

We vierden onze 38ste huwelijksverjaardag -...

We vierden onze 38ste huwelijksverjaardag - we kozen voor de menu met aangepaste wijnen - voor ons zijn het super koks, de smaken zitten goed en zijn vaak verrassend - de bediening is professioneel oke

Noel
Reviewed on: 31/07/2018

Geen aandacht in opvolging van de maaltijd...

Geen aandacht in opvolging van de maaltijd bv voor extra frietjes

date score