Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Monday, Tuesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Noëlla
Reviewed on: unknown

Het was al wel aan de late kant toen we binnenk...

Het was al wel aan de late kant toen we binnenkwamen maar we konden nog aanschuiven. Het leuke aan het kiezen van de wijn is dat je hem zelf uit het rek kan gaan halen. En het zeer leuke was dat de patron die avond zelf ook te diep in de wijn gekeken had :-) Dat maakte de sfeer extra... We komen zeker nog eens terug, al staat dit restaurantje niet in onze toppers

Marc
Reviewed on: unknown

We waren er vorige week. Mijn verwachtingen...

We waren er vorige week. Mijn verwachtingen waren zeer hoog gespannen, niet in het minst omdat vrienden ons gezegd hadden dat dit nu wel echt een Itlaiaan is. Na wat speurwerk op internet wist ik dat hier ook eer gedaan wordt aan de Italiaanse wijnen. Mijn verwachtingen waren dan ook nog hoger gespannen. Ontvangst, bediening en sfeer zijn meer dan in orde, maar daarvoor kwam ik eigenlijk niet. Het bord, enkel het bord telt. De patron liet ons toe te switchen tussen vis- en vlees menu. Consomme van waterkers met kwartel. Zeer goed gebakken kwartel, sappig en smakelijk. Dan was er een risotto met morieljes. Heerlijk. Het hoofdgerecht was wilde eend. Dat was lekker maar eerder traditioneel. Vooral het zoete fruit dat erin verwerkt was, was wat voorspelbaar. En eigenlijk ben ik niet zo wild van fruit bij wildbereidingen. Maar goed, het was toch lekker. En dan de wijn. Na Italiaanse champagne werd een witte wijn uit Alto-Adige geserveerd. Goed, zonder meer. En dan kwam het vuurwerk. Toen ik de patron een Sassicaia vroeg verdween hij geheimzinnig en kwam terug met een Solaia, jaargang 2000. Volgens hem was die beter. Ik durf te zeggen dat die verbluffend was. Wat een kracht en lengte. Maar wat drink je na zulk een fles zonder ontgoocheld te worden? Weer werd de patron erbij gehaald. Hij opende een Barbaresco eveneens uit 2000 van het huis Gaya. Totaal anders dan de Solaia; verfijnd, aromatisch en zeer groots. Deze avond herinner ik mij in lengte der dagen.

Luc
Reviewed on: unknown

Heel persoonlijke, hartelijke en vriendelijke...

Heel persoonlijke, hartelijke en vriendelijke bediening zonder opdringerig te zijn. Je eet er de beste ingrediënten in simpele gerechten. Er zijn steeds twee menus: een vismenu en een vleesmenu. Dit is het restaurant bij uitstek om je te verdiepen in de Italiaanse wijn. Je krijgt er niet alleen top-advies van Renato maar hij hanteert maar een zeer minieme marge ten opzicht van de verkoopprijs in zijn Enoteca. Mijn absolute favoriet. Enige minpunt zijn de parkeermogelijkheden, daar ben je makkelijk een kwartier tot een half uur mee zoet.

Françoise
Reviewed on: unknown

Groetjes uit Oostende ! Frans en Françoise !...

Groetjes uit Oostende ! Frans en Françoise !

Wolfgang
Reviewed on: unknown

modern young atmosphere (resto and wine sales),...

modern young atmosphere (resto and wine sales), friendly service, mother's Italian cuisine with fresh products; fixed 3-course options menu for 30€, no a la carte;

Arlette
Reviewed on: unknown

Ik ben hier al een keer of drie gaan eten....

Ik ben hier al een keer of drie gaan eten. De andere keren dat ik wou gaan was het volzet en met reden. Deze prachtige mensen baten dit restaurant uit met liefde voor het vak. Hier kan je gewoon niets op afkeuren. Het eten is heerlijk, de chef kent zijn wijnen als geen ander en je betaalt er een eerlijke prijs voor.

Piet
Reviewed on: unknown

Zeer leuk ingericht restaurant, verfijnde itali...

Zeer leuk ingericht restaurant, verfijnde italiaanse keuken maar bovenal uitgebaat door "prachtige mensen" Piet

All reviews of this restaurant