Reviews for Osteria Michele

639 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.3
639 reviews
date score
Tanja v.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 24/11/2016

We hadden het viergangen menu. Het was gevariee...

We hadden het viergangen menu. Het was gevarieerd en heerlijk. Verukkelijke fles witte wijn erbij.

AstridPeeters
0 Favorites
5 Reviews
Reviewed on 23/11/2016

Zéér lekker eten en vriendelijke bediening...

Zéér lekker eten en vriendelijke bediening

Fabian C.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 23/11/2016

Boeking, kwaliteit gerechten en service...

Boeking, kwaliteit gerechten en service

Eddy G.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 21/11/2016

Correcte prijs voor eerlijke lekkere producten...

Correcte prijs voor eerlijke lekkere producten op een professionele en vriendelijke manier geserveerd. Kader en inrichting mag beter maar pand ernaast komt er blijkbaar bij wat een goede evolutie is

Paul V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/11/2016

Lekker eten en vriendelijke bediening. Spijtig...

Lekker eten en vriendelijke bediening. Spijtig dat het restaurant zo smal is en koud aanvoelde maar als jullie uitbreiden ....

LievenVantieghem
0 Favorites
4 Reviews
Reviewed on 18/11/2016

hoewel tevreden had ik er toch meer van verwach...

hoewel tevreden had ik er toch meer van verwacht (op basis TripAdvisor & Michelin); eerder de "betere Italiaan" dan "de andere Italiaanse keuken" (inspirerend, origineel, vernieuwend); prijs-kwaliteit niet echt goedkoop; wel correcte, vlotte en vriendelijke bediening

Karel C.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/11/2016

De bediening was heel professioneel en warm....

De bediening was heel professioneel en warm. Je voelde je direct thuis. Het eten was vrij duur, maar zijn prijs zeker waard! Ik heb een heerlijk gebakken tonijn gegeten, en mijn vrouw een super stuk junior beef. Spijtig dat de ruimte zo klein is...

Koenmeese
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/11/2016

Zeer vriendelijke bediening. Pure Italiaanse...

Zeer vriendelijke bediening. Pure Italiaanse keuken met een mooi aanbod aan lekkere Italiaanse wijn.

Maryse W.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 15/11/2016

Zeer tevreden!...

Zeer tevreden!

Daphné G.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/11/2016

Een zeer aangenaam restaurant om iets te gaan...

Een zeer aangenaam restaurant om iets te gaan vieren. De service is echt op en top en bij de beste van Leuven zou ik durven zeggen. Voor de prijs die je betaald voor een gerecht krijg je meer als voldoende en dit met hele goede smaken! Staat in mijn top 5 restaurants aller tijden.

date score