Reviews for Wijnbar / Restaurant Savoye

490 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
490 reviews
date score
koen
Reviewed on: 21/09/2020
koen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Chateaubriand van hele goeie kwaliteit en perfe...

Chateaubriand van hele goeie kwaliteit en perfect gebakken. Spontane en vriendelijke bediening van zowel personeel als de eigenaar.

Erik
Reviewed on: 14/09/2020
Erik recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

gezellig en lekker! Zeer vriendelijk personeel!...

gezellig en lekker! Zeer vriendelijk personeel!

Erwin
Reviewed on: 13/09/2020
Erwin recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

We hebben geen eten gekregen . Dit na een uur...

We hebben geen eten gekregen . Dit na een uur en een kwartier wachten

herman
Reviewed on: 07/09/2020
herman recommends this restaurant for: Groups

Wij werden gewoon niet bediend en zijn na 20...

Wij werden gewoon niet bediend en zijn na 20 minuten buiten gestapt. De dienster bedankte ons voor ons bezoek (!) en en had dus blijkbaar niet eens door dat we nog niet bediend werden..

mirian
Reviewed on: 23/08/2020
mirian recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening...

Lekker gegeten en super vriendelijke bediening ! Wij komen terug.

Tine
Reviewed on: 20/08/2020
Tine recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Door de uitleg en het contact met de ober,...

Door de uitleg en het contact met de ober, maakten we goede keuzes. De mensen kennen echt hun vak en houden rekening met allergieën.

Wouter
Reviewed on: 17/08/2020
Wouter recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Elke keer de perfecte steak. Hij was anders...

Elke keer de perfecte steak. Hij was anders dan de vorige keren (nieuwe kok blijkbaar), maar we moesten alle twee toegeven: nog altijd top.

Axelle
Reviewed on: 15/08/2020

Het personeel was heel vriendelijk en aangenaam...

Het personeel was heel vriendelijk en aangenaam. We konden hen ook zonder problemen allerlei vragen stellen. Toen het iets langer duurde dat ons eten kwam, reageerden ze vriendelijk op onze vraag naar de timing van het eten (dat heb je niet in elk restaurant). Bedankt voor de vriendelijkheid en het lekkere eten.

Petra
Reviewed on: 10/08/2020
Petra recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Telkens nieuwe tapas van de chef en vriendelijk...

Telkens nieuwe tapas van de chef en vriendelijke bediening !

Herbert
Reviewed on: 03/08/2020

Heel vriendelijke bediening , lekker eten...

Heel vriendelijke bediening , lekker eten en goede wijn

date score