Reviews for Wijnbar / Restaurant Savoye

405 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
405 reviews
date score
Michiel L.
Reviewed on: 21/02/2019
Michiel L. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekkere, aangename lunch met collega's. Het...

Lekkere, aangename lunch met collega's. Het luncharrengement met 5 tapa's is zeer aan te raden.

joke d.
Reviewed on: 17/02/2019
joke d. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker eten, gezellig kader maar erg trage...

Heel lekker eten, gezellig kader maar erg trage bediening. Zo hebben 3x achter de rekening gevraagd en uiteindelijk nog zelf naar de toog gegaan. We hebben 3 uur getafeld voor 2 gangen.

johan
Reviewed on: 17/02/2019
johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals altijd was het eten zeer lekker en de...

Zoals altijd was het eten zeer lekker en de bediening zeer vriendelijk. Prijs kwaliteit is dik in orde. We hebben wat langer moeten wachten op onze bestelling omdat er mensen voor de bediening in opleiding waren maar dit werd ons gecompenseerd in de rekening. We zijn en blijven fan ! Tot de volgende keer !

Kris
Reviewed on: 16/02/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere wyntjes en lekker eten en n toffe bedie...

Lekkere wyntjes en lekker eten en n toffe bediening

Tanja M.
Reviewed on: 15/02/2019
Tanja M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooie inrichting, rustige sfeer, vriendelijk...

Mooie inrichting, rustige sfeer, vriendelijk personeel en lekker eten.

Pascal
Reviewed on: 15/02/2019
Pascal recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Prijs Kwaliteit heel goed. Heel vriendelijk...

Prijs Kwaliteit heel goed. Heel vriendelijk personeel. Zeker een aanrader zijn de Tapas.

Louis V.
Reviewed on: 14/02/2019
Louis V. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker & gezellig. Geweldig vriendelijke bedien...

Lekker & gezellig. Geweldig vriendelijke bediening.

Marcel
Reviewed on: 10/02/2019
Marcel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Dit was de eerste maal dat we deze formule:...

Dit was de eerste maal dat we deze formule: All in bestelden en onze genodigden waren unaniem om hun tevredenheid te beamen. De tapas waren origineel opgediend met alleen verse producten, en dat proef je! Zeker voor herhaling vatbaar!! M. en J. uit Kessel-Lo

Els G.
Reviewed on: 07/02/2019
Els G. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede wijnsuggestie, lekkere wijn, lekkere...

Goede wijnsuggestie, lekkere wijn, lekkere tapas, salade vond ik wel maar 'gewoontjes'

mercedes
Reviewed on: 28/01/2019
mercedes recommends this restaurant for: Groups

Nous avons attendu plus d 1h pour 1 filet améri...

Nous avons attendu plus d 1h pour 1 filet américain et 3 filets mignon .....

date score