Reviews for Wijnbar / Restaurant Savoye

410 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.4
410 reviews
date score
mirian v.
Reviewed on: 22/03/2019
mirian v. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijk personeel en héél lekker eten....

Zeer vriendelijk personeel en héél lekker eten. Ben al meerdere malen komen eten en wil jullie restaurant aan andere mensen laten kennen. Mijn gezelschap deelt mijn mening ook. Tot een volgende keer !

Danny
Reviewed on: 11/03/2019
Danny recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer goede service, super vriendelijk en gedien...

Zeer goede service, super vriendelijk en gedienstig Eén minpuntje : wij kwamen op zondag en konden niet a la carte kiezen

Amina
Reviewed on: 03/03/2019
Amina recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel goede service, mooi kader, lekkere wijn....

Heel goede service, mooi kader, lekkere wijn.

Roel G.
Reviewed on: 02/03/2019
Roel G. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellig, vlotte service, heel lekker eten...

Gezellig, vlotte service, heel lekker eten (tapas) en lekkere wijn!

WIm V.
Reviewed on: 02/03/2019
WIm V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke mensen en goed eten, wat wil je...

Vriendelijke mensen en goed eten, wat wil je nog meet.

Michiel L.
Reviewed on: 21/02/2019
Michiel L. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekkere, aangename lunch met collega's. Het...

Lekkere, aangename lunch met collega's. Het luncharrengement met 5 tapa's is zeer aan te raden.

joke d.
Reviewed on: 17/02/2019
joke d. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker eten, gezellig kader maar erg trage...

Heel lekker eten, gezellig kader maar erg trage bediening. Zo hebben 3x achter de rekening gevraagd en uiteindelijk nog zelf naar de toog gegaan. We hebben 3 uur getafeld voor 2 gangen.

johan
Reviewed on: 17/02/2019
johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals altijd was het eten zeer lekker en de...

Zoals altijd was het eten zeer lekker en de bediening zeer vriendelijk. Prijs kwaliteit is dik in orde. We hebben wat langer moeten wachten op onze bestelling omdat er mensen voor de bediening in opleiding waren maar dit werd ons gecompenseerd in de rekening. We zijn en blijven fan ! Tot de volgende keer !

Kris
Reviewed on: 16/02/2019
Kris recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere wyntjes en lekker eten en n toffe bedie...

Lekkere wyntjes en lekker eten en n toffe bediening

Tanja M.
Reviewed on: 15/02/2019
Tanja M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooie inrichting, rustige sfeer, vriendelijk...

Mooie inrichting, rustige sfeer, vriendelijk personeel en lekker eten.

date score