placeholder
Kitchen
French 
Budget
€€
Closing days
Saturday Noon, Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.8 Based on 29 reviews
Service
Quality
Atmosphere
29 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Heidi
Reviewed on: unknown

Smullen

Het was echt smullen bij d'Artagnan. De pata negra was echt heerlijk, en mooi gedresseerd. De filet van Bretoens konijn was perfect gegaard, de kaviaar van aubergine erbij was verrassend en zeer smaakvol. De crème brûlée was heerlijk zoet en met een zalig krokant korstje. Het interieur was rustiek en stijlvol, de bediening uiterst vriendelijk.

placeholder
Marie Rose
Reviewed on: unknown

Zeer lekker

Het eten in d'Artagnan was echt zeer lekker, van het voorgerecht tot het dessert. Het interieur is mooi, zeer warm en gezellig. De bediening was uitermate vriendelijk en alles verliep zeer vlot. De wijn was lekker, maar een beetje aan de dure kant, enkele goedkopere alternatieven zouden niet misstaan op de wijnkaart.

Peter
Reviewed on: unknown

Met vier de degustatiemenu 4 gangen met aangepa...

Met vier de degustatiemenu 4 gangen met aangepaste wijnen genomen. Smaken: ok, maar niet meer dan dat. Ouderwetse bordversiering (een zalfje van pompoen is 'out'), inspiratieloze combinaties, sommige gerechten overstegen niet het niveau van de middelmatige amateurkok. Het dessert hebben we integraal teruggegeven. Weliswaar kregen we een vervanging, maar ook dat was niet bijzonder. De sommelier was niet op de hoogte, de kok kwam telkens toelichten, maar niet altijd met de meeste tact. Bediening was vriendelijk, atmosfeer is gezellig. Maar 408 euro met vier voor dit niveau van gerechten is absoluut niet verantwoord.

Frank
Reviewed on: unknown

bij het herlezen van mijn quota's van 1/2/2007...

bij het herlezen van mijn quota's van 1/2/2007 toen het resto nog in de Krakenstraat was, zie ik een komplete ommezwaai. Het lunchmenu was waarschijnlijk de vastenperiode in het achterhoofd: weinig smaak, weinig inspirtatie, weinig op het bord. : boetedoening. Naar het tweede glaasje wijn moest gevraagd worden. Het dessert dat appart is aangerekend, was even inspiratieloos: drie stukjes kaas een hoopje noten en een 1/2 onrijpe vijg; mijn 2de tafelgenoot had roomijs: een sierlijk schoteltje met twee scheppen ijs:(punt) In dergelijk restorant verwacht je beter. Wanneer ik zelf klanten uitnodig en dus zelf moet afrekenen, denk ik niet dat ik nog terug kom. Duur voor wat er op het bord ligt. Kwaliteit is wel goed, maar geen inspiratie. Ik heb te veel verwacht tov wat ik vroeger heb mogen meemaken in de Zeelstraat. Spijtig.

Lieve
Reviewed on: unknown

Even een rechtzetting. Ik wil de chef van het...

Even een rechtzetting. Ik wil de chef van het restaurant bedanken voor zijn leuke attentie die we gekregen hebben omdat hij onze reservatie geannuleerd had. Ik neem mijn woorden terug die ik hier boven in een kwade bui geplaatst had. Wij gaan zeker nog eens een afspraak maken .

Lieve
Reviewed on: unknown

In de maand september een tafel gereserveerd...

In de maand september een tafel gereserveerd voor 5 personen om op zaterdag 3 december een gezellig verjaardagsfeest ( 60 jaar ) te vieren. Vandaag telefoon gekregen dat het niet kon doorgaan om willen van een feest in het restaurant dat groter werd dan voorspeld !!! DAT KAN ZO MAAR ? Nu nog een ander restaurant vinden zodat onze genodigde hun potje niet zelf hoeven te koken .Plezierig is dat niet !!!! Spijtig dat ik geen 0/10 kan geven

Claus
Reviewed on: unknown

Heel gezellige sfeer met veel privacy. Beperkte...

Heel gezellige sfeer met veel privacy. Beperkte maar zeer degelijke kaart. Heel lekker eten.

Karl
Reviewed on: unknown

Echt top - kwaliteit...

Echt top - kwaliteit

Karine
Reviewed on: unknown

Grandioos restaurant. Niet teveel tafels en...

Grandioos restaurant. Niet teveel tafels en heel typisch ingericht met het oog voor detail. Men kan er heel romantisch tafelen. Super lekker fijn eten met uitstekende wijnen. Heel vriendelijke top bediening. Gewoon klasse !!!! een echte aanrader voor special gelegenheden

Kris
Reviewed on: unknown

We waren gaan genieten van het Valentijnsmenu,e...

We waren gaan genieten van het Valentijnsmenu,enkele weken geleden. Man, dit was lekker, verzorgd en verrassend , en dit alles in een zeer sfeervolle omgeving en heel aangename bediening. Ik kijk al uit naar andere speciale dagen.

All reviews of this restaurant