Kitchen
Budget
Opening hours
Now closed Opening hours
View all restaurant details
Review score
7.7 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Gregory
Reviewed on: unknown

Bonne Cuisine de brasserie

Pour un lunch/souper rapide, pas trop cher et une cuisine simple mais bonne, ce restaurant est tout à fait correct ! Le service est jeune mais sympathique, plusieurs langues parlées ce qui est un atout ! Attention: la réservation par le lien sur resto.be n'est pas connue par le personnel du restaurant ! J'ai reçu un mail et un sms de confirmation mais aucune information n'avait été transféré au restaurant ! Mieux vaut réserver par téléphone !

Tineke
Reviewed on: unknown

Ontspannen en vriendelijk

Heerlijk buiten op het terras gegeten. Wij hadden het menu van de dag: prima!

ALBERT
Reviewed on: unknown

Zeer goed

Zeer goed restaurant. Doch niettegenstaande reservering, en zelfs sms bevestiging bleek men van geen reservatie te weten. Gelukkig was er op dat tijdstip nog veel plaats.

ALBERT
Reviewed on: unknown

Zeer goed

Zeer goed restaurant. Doch niettegenstaande reservering, en zelfs sms bevestiging bleek men van geen reservatie te weten. Gelukkig was er op dat tijdstip nog veel plaats.

Jakke
Reviewed on: unknown

Ouderwets goed

De Kansel is een ouderwets goed restaurant. Het ligt in de gezellige Muntstraat, waar er steeds iets lekker te beleven valt. Het interieur is eerder rustiek, met aangename donkere tinten. De kaart is klassiek en ouderwets, maar in de goed zin. Je vindt er een goede slectie bekende gerechten, en de schotels die ik al geproefd heb, waren zeer lekker. Vriendelijke bediening, en een goede verhouding prijs-kwaliteit.

Elly
Reviewed on: unknown

Wezen mosselen eten. Kwaliteit van het eten...

Wezen mosselen eten. Kwaliteit van het eten zeker niets op aan te merken. De bediening daarentegen: drankjes tot 3 maal toe vergeten te brengen, mosselen kwamen aan met frieten, maar na 2 maal vragen nog steeds geen mosselsaus of frietbordjes. En reken daar nog is enorm lange wachttijden bij. Verbaast me echt want in de winter ben ik er ook al is gaan eten en toen leek alles me vrij ok. Dus misschien gewoon een slecht dagje...

Peter
Reviewed on: unknown

Ik ga heel regelmatig uit eten in Leuven en...

Ik ga heel regelmatig uit eten in Leuven en wissel graag eens af van restaurant. Gisteren was De Kansel aan de beurt en eerlijk gezegd is het een beetje tegengevallen. Het eten was zeker niet slecht - het zijn alleen de porties die nogal tegenvallen. Ik had een tournedos met champignonroomsaus gevraagd en die zag je haast niet liggen op het bord - saus was er wel in overvloed aanwezig en die was lekker... Als dessert had ik een dame blanche besteld en ik vond het jammer dat de chocoladesaus al onmiddellijk over het ijs was gegoten - je kon dus niet zelf bepalen hoeveel saus je op je ijs wou gieten. Ik moet wel zeggen dat de bediening heel vriendelijk en correct verliep. Wij zaten achteraan het restaurant en als de deur naar het terras openstaat, kan het daar wel vrij killig zijn.

Elina
Reviewed on: unknown

Leuke actie: kind -12 jaar eet gratis + kindvri...

Leuke actie: kind -12 jaar eet gratis + kindvriendelijke bediening: kortom ideaal restaurant om de kindjes mee uit eten te nemen

All reviews of this restaurant