Reviews for Lukemieke

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
8 reviews
date score
Miriam
Reviewed on: 13/03/2017

Heerlijk

Fantastisch gegeten, vriendelijke bediening.

Nele
Reviewed on: unknown

Dagschotel smaakt me elke keer weer enorm....

Dagschotel smaakt me elke keer weer enorm. De variatie in smaken en warm/koud doen me telkens watertanden. Gratis kraantjeswater in glazen waterkannen is een absolute meerwaarde, net als het feit dat je zelf je eigen tafel dekt. Heel huiselijke sfeer.

Anja
Reviewed on: unknown

Heel lekker en gezond, eenvoudig maar gezellig...

Heel lekker en gezond, eenvoudig maar gezellig interieur met een leuk tuinterras voor in de zomer. De kaart is vrij beperkt (dus niet geschikt voor moeilijke eters) maar alles is dus wel heel vers. Een aanrader!

Alexis
Reviewed on: unknown

Zeer lekker vegetarisch en biologisch. Steeds...

Zeer lekker vegetarisch en biologisch. Steeds vriendelijke, en snelle service. Onklopbare verhouding prijs/kwaliteit.

Julia
Reviewed on: unknown

lekker vegetarisch...

lekker vegetarisch

Marc
Reviewed on: unknown

eindelijk vakantie !!! en ja daar hoort het...

eindelijk vakantie !!! en ja daar hoort het traditionele bezoek aan lukemieke bij waarom zou ik wachten tot ik gegeten heb om commentaar te geven ,,, ging er al zo dikwijls keer op keer de meest vriendelijke bediening gezellige huiselijke sfeer heerlijk lekkere dagschotels en ja vergeet die overheelijke zelfgebakken taart niet ( ik fitness morgen wel wat harder dan ),,, zelfs op een regendag maakt dit restoke je dag goed !!! Op mij heeft het een jojo effect : je gaat er eenmaal en blijft maar gaan! Dikke proficiat voor het ganse team daar !!! Tot Zo ! Marc

daniella
Reviewed on: unknown

Ontzettend gezellig familie restaurant, niet...

Ontzettend gezellig familie restaurant, niet duur en lekkere gezonde gerechten. Altijd druk, maar je kan wel buiten in de tuin zitten in de zomer. De bediening is altijd aardig. Je moet wel je eigen tafel dekken net als thuis, zeer geschikt voor kinderen. Desserttafel is vol met heerlijke taarten waar je snel bij moet zijn!

date score