Reviews for Restaurant Mykene

1006 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
1006 reviews
date score
Carine
Reviewed on: 14/07/2019
Carine recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Gezellige sfeer. Lekker gegeten. Vriendelijke...

Gezellige sfeer. Lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Prijs-kwaliteit! Tip: tussen aperitief en schotel was nogal veel tijd. Misschien aanbieden om al iets te drinken wat we nu zelf hebben moeten doen.

Marc
Reviewed on: 14/07/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

vriendelijke en vlotte bediening mooie locatie ...

vriendelijke en vlotte bediening mooie locatie lekker eten

Andy
Reviewed on: 13/07/2019
Andy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijk personeel. Klein minpu...

Lekker eten, vriendelijk personeel. Klein minpuntje, iets te lange wachttijd tussen de gerechten. Dit lag misschien aan de drukte, verder niets dan lof.

Leen
Reviewed on: 13/07/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups

Wij zaten gezellig op het terras achteraan....

Wij zaten gezellig op het terras achteraan. Het was allemaal super lekker en een heel vriendelijke bediening. Gewoon Perfect!

Ronny
Reviewed on: 08/07/2019
Ronny recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer vriendelijk en efficiënte bediening; leuk...

Zeer vriendelijk en efficiënte bediening; leuk terras. Jammer dat we eraan herinnerd werden (het is al de tweede keer dat het gebeurt bij een beoek aan het restaurant) dat sluingstijd 15:30 is...

Manuela
Reviewed on: 08/07/2019
Manuela recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Alles...

Zeer vriendelijk onthaal en bediening. Alles ging vlot en het eten was super!

tom
Reviewed on: 06/07/2019
tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

we werden zeer vriendelijk ontvangen. We waren...

we werden zeer vriendelijk ontvangen. We waren blij verrast dat er zoveel vegan gerechten op de kaart staan. in Leuven is dat echt uitzonderlijk. De bediening gebeurde ook met wat humor, net wat je nodig hebt als je op een vrijdagavond gaat uit eten. En afronden met een lekkere koffie en een heerlijk kaastaartje is de max !!!

Reviewed on: 04/07/2019
recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

My group of 36 women was very satisfied. Your...

My group of 36 women was very satisfied. Your Restaurant is very nice, the food was good and the service also.

Jacques
Reviewed on: 04/07/2019
Jacques recommends this restaurant for: Groups

We bestelden twee maal warme vischotel met...

We bestelden twee maal warme vischotel met 4 soorten vis, toen hij op de tafel werd neergezet, kwam er wel een onaangename visgeur uit, van oude niet verse vis. Hier komen we nooit meer! We waren daar met vrienden en hadden dit restaurant aangeraden. Jammer!

Danielle
Reviewed on: 28/06/2019
Danielle recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten, vriendelijke en attente bediening!...

Lekker eten, vriendelijke en attente bediening!

date score