Reviews for 't Fonduehuisje

234 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.1
234 reviews
date score
Mart
Reviewed on: 04/02/2023
Mart recommends this restaurant for: Groups

Mijn eerste en ook direct mijn laatste keer....

Mijn eerste en ook direct mijn laatste keer. Eerst kregen we koude frieten, later vroegen we iets bij en kregen we het niet, na meermaals vragen nog steeds niet gekregen. Na 50 min (ons eten was op) opeens kregen wat we gevraagd hadden. Onze machientjes vielen uit en wanneer we geholpen werden, werd enkel de gourmette aangezet maar de fondue vergaten ze. Echt geen aangename ervaring.

Niels
Reviewed on: 03/02/2023
Niels recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was lekker, gezellig en vriendelijk persone...

Het was lekker, gezellig en vriendelijk personeel. We hebben ervan genoten. We komen zeker nog eens terug.

RC
Reviewed on: 01/02/2023
RC recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het eten, drinken, personeel & bediening was...

Het eten, drinken, personeel & bediening was TOP, UITSTEKEND & zeker voor herhaling vatbaar! Maar… de Limoncello’s smaakten naar… MEEEEER!!!

An
Reviewed on: 31/01/2023
An recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker vlees, goede service...

Zeer lekker vlees, goede service

Maaike
Reviewed on: 30/01/2023
Maaike recommends this restaurant for: Groups

Het ruikt heel straf in het restaurant. Je...

Het ruikt heel straf in het restaurant. Je kleren moeten echt de was in achteraf. Het licht is meerdere keren uitgevallen. Dan zagen we ook dat één van de elektriciteitskabels van een racelettestel sterk beschadigd was. Niet zo veilig. Ook heel veel rumoer. Lang wachten ook op stukjes brood en zo. Op het terras is het vermoedelijk wel beter. Maar daar mag gerookt worden. Het zou al een grote stap vooruit zijn als daar niet meer gerookt zou mogen worden.

Marieke
Reviewed on: 30/01/2023
Marieke recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijk personeel, vlotte bediening, lekker...

Vriendelijk personeel, vlotte bediening, lekker gegeten!

katia
Reviewed on: 29/01/2023
katia recommends this restaurant for: Groups

Zeer druk, zeer veel rook en duur voor wat...

Zeer druk, zeer veel rook en duur voor wat het is

Heidi
Reviewed on: 29/01/2023
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, mooie portie...

Lekker eten, mooie portie

Marc
Reviewed on: 28/01/2023
Marc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekkere kaasfondue gegeten. Gulle porties....

Lekkere kaasfondue gegeten. Gulle porties. Vlotte, jonge bediening. Correcte prijs.

Elien
Reviewed on: 28/01/2023
Elien recommends this restaurant for: Groups

Wel jammer dat we geen visfondue konden eten,...

Wel jammer dat we geen visfondue konden eten, omdat er niet genoeg fondue potjes waren…

date score