Reviews for 't Fonduehuisje

53 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
53 reviews
date score
Sanne
Reviewed on: 09/05/2022

Het personeel is vriendelijk maar er werd veel...

Het personeel is vriendelijk maar er werd veel vergeten. We waren met 8 personen en kregen maar 1 fonduestel. We hebben een 2de gevraagd omdat de 5de persoon er niet aan kon. Uiteindelijk hebben we dit gekregen. We hebben de frietjes pas gekregen als we bijna gedaan hadden met eten net hetzelfde als de mayonaise en ketchup (zelfs na verschillende keren vragen). De aperitiefglazen stonden nog op tafel als we aan het dessert bezig waren. De lege glazen en frisdrankflesjes bleven staan. Bij het dessert hadden we

placeholder
Martine
Reviewed on: 04/09/2017

Ondermaats

Wij hadden op voorhand gereserveerd voor 4 personen en daar het restaurant heel de avond maar half bezet was, hadden ze het toch gepresteerd om ons vlak aan de toiletten te zetten. We hebben dan een andere tafel gevraagd en gekregen. Het eten was echt ondermaats, weinig smaak en met een zeer simpel slaatje er bij. Toen we koffie bestelden kregen we een kapotte tas!! En de dag daarna diarree!! Zeker geen aanrader!!

Tanja
Reviewed on: 11/05/2019
Tanja recommends this restaurant for: Groups

De bediening was zeer vriendelijk en correct. D...

De bediening was zeer vriendelijk en correct. De afrekening ook. We waren met een groep vn 25, niet steeds zo simpel. De tent waar we onder zaten heeft dringend een poets-en of opknapbeurt nodig. Er viel een stofweb naast ons bord. Qua dessert kregen we geen vrije keuze, zo was het ons wel eerst medegedeeld.

jana
Reviewed on: unknown

Chaos!

Wat een chaos. En zeer weinig correcte comunicatie onderling het personeel. Wij hadden gereserveerd voor 18 personen. Toen bleek dat we maar met 16 waren moesten we 50€ betalen. Als boete... Terwijl we zoizo 2 tafels nodig hadden. Ik heb uit principe dit dan ook niet betaald. Zeer onvriendelijk personeel. Het eten was wel lekker, maar als gevolg van weinig comunicatie bij personeel, kregen we soms veel te veel eten bij. Leuk concept maar misschien met iets meer ervaren personeel zou dit beter marcheren.

Jolien
Reviewed on: 01/05/2022
Jolien recommends this restaurant for: Groups

Het eten was lekker en in orde. De service...

Het eten was lekker en in orde. De service jammer genoeg niet. Zowel onze sausjes, als onze aardappelen als ons vlees meer dan 3 keer moeten bij bestellen, duurde heel lang eer het uiteindelijk kwam en de aardappelen zijn zelfs nooit gekomen... Was een drukke avond en dan begrijpen we dat het moeilijk kan zijn, maar er ontbrak een systeem. Neem niet meer gasten aan dan je kwaliteitsvol kan ontvangen...

Tim
Reviewed on: 14/04/2022
Tim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goed gegeten...

goed gegeten

Rita
Reviewed on: 25/05/2019
Rita recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was lekker. Hoewel we lang op voorhand...

Het was lekker. Hoewel we lang op voorhand gereserveerd hadden en ook bevestiging hadden gekregen wist men niets af van onze komst. Bediening liep niet vlot

Marjan
Reviewed on: 09/05/2022
Marjan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, gezellige sfeer, lekker...

Vriendelijke bediening, gezellige sfeer, lekker eten zonder meer.

Roel
Reviewed on: unknown

Ideaal voor een geslaagde avond uit met de...

Ideaal voor een geslaagde avond uit met de ganse bende, zonder complexen

Fabienne
Reviewed on: 10/05/2022
Fabienne recommends this restaurant for: Groups

Lekker en goede service...

Lekker en goede service

date score