Reviews for Ter Eycken

205 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
205 reviews
date score
Fred
Reviewed on: 06/02/2020
Fred recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen,...

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen, hoewel er sommige producten op de drankkaart niet voorradig waren !

marc
Reviewed on: 03/02/2020
marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een...

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een lekkere avond ging worden. Alles was piccobello en lekker. Ook dienden we niet lang wachten op onze gerechten. Genoeg tijd tussen de verschillende menu's. Misschien één minpuntje. Iets te weinig keuze van de wijnkaart maar de suggestiewijn mocht er best zijn. Een aanrader dus.

Teresa
Reviewed on: 27/01/2020
Teresa recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekkere en originele recepten maar het zou...

lekkere en originele recepten maar het zou beter zijn indien de bediening bij het toereiken van de kaart de ontbrekende gerechten opsomt en niet na de keuze gemaakt te hebben

Marie-Jeanne
Reviewed on: 20/01/2020
Marie-Jeanne recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

lekker eten - vriendelijk personeel - prijs...

lekker eten - vriendelijk personeel - prijs kwaliteit is in orde

Els V.
Reviewed on: 19/01/2020
Els V. recommends this restaurant for: Groups

Het eten was lekker. Maar onze plaatsen waren...

Het eten was lekker. Maar onze plaatsen waren niet gereserveerd (gauw tafels tegen mekaar). Bovendien was het 1,5 uur wachten eer we onze schotel kregen!

marleen
Reviewed on: 13/01/2020
marleen recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Wij waren zelfs heel enthousiast over ons bezoe...

Wij waren zelfs heel enthousiast over ons bezoek aan het restaurant. Zowel het lekkere eten als de bediening waren 100% in orde. Het interieur en de ligging zijn voor ons ideaal. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Regina
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 07/01/2020
Regina recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Prijs - kwaliteit was deze avond ok....

Prijs - kwaliteit was deze avond ok.

Inge
Reviewed on: 04/01/2020
Inge recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Goede ingrediënten, goede porties, goede bereid...

Goede ingrediënten, goede porties, goede bereiding, goede service

Jan
Reviewed on: 02/01/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

We reserveerden een tafel op Nieuwjaarsdag...

We reserveerden een tafel op Nieuwjaarsdag en werden vriendelijk ontvangen door de gastvrouw.Het restaurant ademde een gezellige sfeer uit. Alle gangen waren correct bereid, de porties waren ruim genoeg en er was ruimte voor kleine individuele aanpassingen. Enige minpuntje: het was er wat fris (misschien voordeur niet continu laten openstaan?) en er waren iets te ruime pauzes tussen de verschillende gangen. Het restaurant zat niet vol, maar ik hoop voor hen dat de bediening het aankan als het wel volgeboekt zou zijn.

Rik
Reviewed on: 01/01/2020
Rik recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Alles was prima in orde. Overheerlijk eten...

Alles was prima in orde. Overheerlijk eten en heel royaal bediend met uitstekende drank. Vriendelijk en correct personeel. Kortom waar voor ons geld en voor herhaling vatbaar.

date score