Reviews for Ter Eycken

212 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
212 reviews
date score
Joos
Reviewed on: 25/08/2020

Dringend nodig om dit restaurant van de reserve...

Dringend nodig om dit restaurant van de reserveringssite te halen als het restaurant gesloten is

Bjorn
Reviewed on: 13/07/2020

Permanent gesloten...

Permanent gesloten

Freddy
Reviewed on: 16/06/2020
Freddy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

de deur was gesloten en de zaak was dicht verde...

de deur was gesloten en de zaak was dicht verder geen opmerking want ik denk dat het gedaan is met de zaak!!!!!!

Lorenzo
Reviewed on: 16/06/2020
Lorenzo recommends this restaurant for: Groups

C’est FERMÉ!!!!!!...

C’est FERMÉ!!!!!!

jos
Reviewed on: 11/06/2020

Beste, Wij hadden ons gezellig etentje in...

Beste, Wij hadden ons gezellig etentje in Ter Eyken anders voorgesteld, wij stonden voor een gesloten deur. Graag hierover meer uitleg. Gelukkig zijn er in de stad nog veel restaurantjes, maar omdat we het gezellig en lekker vonden in Ter Eyken komen we daar graag terug. Wij hopen dat er een rechtzetting komt of tenminste dat andere klanten ook niet hetzelfde voor krijgen als wij. Vriendelijke groeten. monikenjos

Rita
Reviewed on: 07/03/2020

Het is niet kunnen doorgaan door ziekte van...

Het is niet kunnen doorgaan door ziekte van de kok

Wim
Reviewed on: 24/02/2020
Wim recommends this restaurant for: Groups

Restaurant was gesloten. Geen enkel bericht...

Restaurant was gesloten. Geen enkel bericht hierover mogen ontvangen van jullie!

Fred
Reviewed on: 06/02/2020
Fred recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen,...

Beantwoordde grotendeels aan verwachtingen, hoewel er sommige producten op de drankkaart niet voorradig waren !

marc
Reviewed on: 03/02/2020
marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een...

Reeds bij het binnenkomen wist je dat dit een lekkere avond ging worden. Alles was piccobello en lekker. Ook dienden we niet lang wachten op onze gerechten. Genoeg tijd tussen de verschillende menu's. Misschien één minpuntje. Iets te weinig keuze van de wijnkaart maar de suggestiewijn mocht er best zijn. Een aanrader dus.

Teresa
Reviewed on: 27/01/2020
Teresa recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekkere en originele recepten maar het zou...

lekkere en originele recepten maar het zou beter zijn indien de bediening bij het toereiken van de kaart de ontbrekende gerechten opsomt en niet na de keuze gemaakt te hebben

date score