Reviews for La Favola

70 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.0
70 reviews
date score
Els
Reviewed on: 09/12/2019
Els recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was zeer lekker. De bediening kan...

Het eten was zeer lekker. De bediening kan beter. Ikvind het niet kunnen dat wij in een Vlaamse stad in het Engels aangesproken worden. Dit kan bij toeristen, maar niet bij inwoners van Leuven.

gysenbergh
Reviewed on: 08/12/2019
gysenbergh recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Na de gemengde reviews te lezen met niet al...

Na de gemengde reviews te lezen met niet al te veel verwachtingen naar la favola vertrokken. Mooi interieur, vriendelijke bediening. Het klopt dat je inderdaad langer op je eten moet wachten dan gewoonlijk maar het eten was zeer lekker en zeer gulle porties . Je proefde dat dit vers was en dan wil ik gerust een beetje langer wachten. We komen zeker nog eens langs!

placeholder
Marcel
Reviewed on: 30/11/2019
Marcel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Alles naar wens, zowel de bediening als het...

Alles naar wens, zowel de bediening als het eten. Als Italiaans restaurant mag wel een klein degustiefje worden aangeboden van de zaak.

Peter
Reviewed on: 31/10/2019
Peter recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Onbegrijpelijk dat dit personeel daar blijft...

Onbegrijpelijk dat dit personeel daar blijft werken... Een ober die je zegt dat hij niets kent van gin als je vraagt welke gin ze hebben... Een andere die drie keer komt vragen welke wijn het alweer was, en dan nog de verkeerde brengt. Eten wat lauw is, meer dan een uur wachten op een pasta, die dan ook nog eens dreef in veel te veel saus. Een serveuse die geen Nederlands spreekt (tot daar aan toe), maar ook nauwelijks Engels, en dus ongeveer niets begrijpt wat je vraagt,.. . Enfin: ik begrijp niet dat hier vanuit het management niets aan gedaan wordt. Dit is echt een gezellig restaurant, en hier zou je een top-plek van kunnen maken, maar er is nog veel werk. Zoals het nu is, is dit is een belediging van de klanten.

Peter
Reviewed on: 27/10/2019
Peter recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Prachtig kader, erg gezellig. Was voor ons...

Prachtig kader, erg gezellig. Was voor ons de tweede keer. Eerste keer was goed meegevallen. Deze keer echter niet. Meer dan een uur wachten, studentenpersoneel erg klungelig en vergeetachtig, hoofdgerecht was erg flauw en niet smakelijk. Wel compensatie gekregen doordat we glas wijn niet werd aangerekend. Maar algemeen gevoel was niet erg positief.

Lotte
Reviewed on: 12/09/2019
Lotte recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Heel lekker eten en supervriendelijke bediening...

Heel lekker eten en supervriendelijke bediening.

Victor
Reviewed on: 04/09/2019
Victor recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker gegeten! Enkel de wachttijd was...

Heel lekker gegeten! Enkel de wachttijd was bijzonder lang.

Anne-Lies
Reviewed on: 21/08/2019
Anne-Lies recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker eten!...

Zeer vriendelijke bediening. Zeer lekker eten!

Ann
Reviewed on: 11/08/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Was gezellig en goed gegeten .vriendelijk perso...

Was gezellig en goed gegeten .vriendelijk personeel.

Anne
Reviewed on: 29/07/2019
Anne recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke bediening en het eten was lekker,...

Vriendelijke bediening en het eten was lekker, meer hoeft dat niet te zijn.

date score