Reviews for La Favola

50 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.1
50 reviews
date score
katleen
Reviewed on: 21/03/2019
katleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en goede bediening...

Lekker eten en goede bediening

Veerle V.
Reviewed on: 14/03/2019
Veerle V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer vriendelijke bediening in een zeer aangena...

zeer vriendelijke bediening in een zeer aangenaam interieur

Melissa
Reviewed on: 03/03/2019
Melissa recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Onbeschofte zaakvoerder. Die nogal moeilijk...

Onbeschofte zaakvoerder. Die nogal moeilijk deed om alles via de witte kassa af te rekenen. We komen hier nooit meer terug.

Laura D.
Reviewed on: 02/03/2019
Laura D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Johan
Reviewed on: 17/02/2019
Johan recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Aangename sfeer, heerlijk lekker gegeten, mooi...

Aangename sfeer, heerlijk lekker gegeten, mooi kader, vlotte service,...

marleen
Reviewed on: 10/02/2019
marleen recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was heel lekker. Het personeel was in het...

Het was heel lekker. Het personeel was in het begin niet zo vriendelijk maar ontdooide vlug. We hebben er een leuke vrouwen/verjaardagsavond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

Leen S.
Reviewed on: 06/02/2019
Leen S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Goede ontvangst. Vriendelijke bediening. ...

Goede ontvangst. Vriendelijke bediening. Lekker eten

Yvonne W.
Reviewed on: 31/12/2018
Yvonne W. recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Eten/Risotto was lekker maar de bediening slech...

Eten/Risotto was lekker maar de bediening slecht! 1 drankje gehad duurde lang tot we 1 drankje kregen en daarna kwam er in het hele eetgedeelte niemand meer langs, iedereen klaagde en stond droog...heel slecht! Bestellingsbon weg...kon niet rekenen, rekende €5,- teveel pfff

Marjolein R.
Reviewed on: 31/12/2018
Marjolein R. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik ben er al vaker geweest en altijd heel tevre...

Ik ben er al vaker geweest en altijd heel tevreden. Gisteren was er duidelijk een probleem met de service want het duurde lang eer we kaarten kregen. Het eten was lekker, maar we wilden graag nog een fles wijn bestellen en vroegen opnieuw om de kaart. Die hebben we nooit gekregen. Onze lege borden hebben lang op de tafel gestaan eer men ze eindelijk kwam afruimen. Daarna hebben we nog eens de kaart gevraagd voor koffie of dessert en opnieuw hebben we de kaart nooit gekregen. Nochtans was er redelijk wat personeel aanwezig dus het was niet duidelijk wat er precies misging. Toen we de rekening vroegen kregen we ook een geschreven briefje waar we lang op moesten wachten en geen echt ticket. Bovendien was er 1 euro aangerekend voor Parmezaan die je bij elke andere Italiaan gratis krijgt en misschien ook wel had gelaten kunnen worden wegens het lang wachten op de menukaart en overige problemen met de service. Ondertussen was mijn oma onwel geworden en hoewel de hele zaal het had opgemerkt was het voor het personeel blijkbaar niet nodig om even te informeren of alles wel oke was. Dat is echt een gebrek aan basisrespect. Ik vind het heel jammer want tot gisteren vond ik het altijd fijn in La Favola, helaas wil ik nu niet meer teruggaan.

Annick
Reviewed on: 23/12/2018
Annick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten maar bediening mag vriendelijker....

Lekker eten maar bediening mag vriendelijker.

date score