Reviews for La Favola

52 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.0
52 reviews
date score
Linze
Reviewed on: 17/04/2019

Ik had een reservering gemaakt voor zaterdagmid...

Ik had een reservering gemaakt voor zaterdagmiddag, hiervoor kreeg ik een bevestiging en een herhaling de dag ervoor. Wanneer we aankwamen aan het restaurant bleek het gesloten te zijn op zaterdagmiddag. Dit zouden ze wel mogen vermelden in de mail die je van hen krijgt of zaterdagmiddag blokkeren op het reservatiesysteem.

Glenn
Reviewed on: 05/04/2019
Glenn recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vreemd dat er een osso-bucco die voor 80% uit...

Vreemd dat er een osso-bucco die voor 80% uit bot bestaat de keuken kan/mag geraken en geserveerd worden. Vreemd dat een serveuze in Leuven niet in het nederlands of engels kan communiceren met klanten. Spijtig om te zien dat ons eten en drinken pas in de kassa werd ingegeven nadat we een btw-bonnetje vroegen en al lang betaald hadden. We weten allemaal wat dat betekent en daar ben ik niet mee akkoord.

katleen
Reviewed on: 21/03/2019
katleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en goede bediening...

Lekker eten en goede bediening

Veerle V.
Reviewed on: 14/03/2019
Veerle V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer vriendelijke bediening in een zeer aangena...

zeer vriendelijke bediening in een zeer aangenaam interieur

Melissa
Reviewed on: 03/03/2019
Melissa recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Onbeschofte zaakvoerder. Die nogal moeilijk...

Onbeschofte zaakvoerder. Die nogal moeilijk deed om alles via de witte kassa af te rekenen. We komen hier nooit meer terug.

Laura D.
Reviewed on: 02/03/2019
Laura D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en vriendelijke bediening!...

Lekker eten en vriendelijke bediening!

Johan
Reviewed on: 17/02/2019
Johan recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Aangename sfeer, heerlijk lekker gegeten, mooi...

Aangename sfeer, heerlijk lekker gegeten, mooi kader, vlotte service,...

marleen
Reviewed on: 10/02/2019
marleen recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was heel lekker. Het personeel was in het...

Het was heel lekker. Het personeel was in het begin niet zo vriendelijk maar ontdooide vlug. We hebben er een leuke vrouwen/verjaardagsavond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar

Leen S.
Reviewed on: 06/02/2019
Leen S. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Goede ontvangst. Vriendelijke bediening. ...

Goede ontvangst. Vriendelijke bediening. Lekker eten

Yvonne W.
Reviewed on: 31/12/2018
Yvonne W. recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

Eten/Risotto was lekker maar de bediening slech...

Eten/Risotto was lekker maar de bediening slecht! 1 drankje gehad duurde lang tot we 1 drankje kregen en daarna kwam er in het hele eetgedeelte niemand meer langs, iedereen klaagde en stond droog...heel slecht! Bestellingsbon weg...kon niet rekenen, rekende €5,- teveel pfff

date score