Reviews for La Favola

60 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.0
60 reviews
date score
Dirk
Reviewed on: 23/12/2018
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De bediening kon het niet aan. De deur sloot...

De bediening kon het niet aan. De deur sloot niet goed en gaf een nijdige trek doorheen het restaurant. De eendenborst ( 1 van de suggesties) was eerst in schijfjes gesneden en dan uitgebakken. Jammer voor het edele vlees!

Johan
Reviewed on: 23/12/2018
Johan recommends this restaurant for: Couples

Bediening was niet ok: te gehaast, terwijl...

Bediening was niet ok: te gehaast, terwijl de keuken te langzaam was.....Geen Credit Card geaccepteerd. Plaatsen aan de deur zijn echt koud, ondanks bijgeplaatst elektrisch vuurtje.

Carla
Reviewed on: 21/12/2018
Carla recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Slechte bediening Heel lang moeten wachten Tij...

Slechte bediening Heel lang moeten wachten Tijdens onze aanwezigheid veel klanten vertrokken omdat ze niet goed bediend werden

Anne-Marie K.
Reviewed on: 13/12/2018

Bediening veel te snel, ik had mijn jas en...

Bediening veel te snel, ik had mijn jas en sjaal nog aan kreeg ik de menukaart al,eten koud, alles te snel. Na een half uur al gedaan,aperitief +eten+rode wijn. Alles tegelijkertijd

Olivier
Reviewed on: 19/11/2018
Olivier recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Lekker eten in een Italiaans kader in Leuven....

Lekker eten in een Italiaans kader in Leuven.

Stijn
Reviewed on: 24/10/2018
Stijn recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was gewoon super lekker, het begon al met...

Het was gewoon super lekker, het begon al met een lekker aperitief. En de accommodatie is super, super mooi.

jo
Reviewed on: 14/10/2018
jo recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

mooie etablissement, zeer lekker eten en vooral...

mooie etablissement, zeer lekker eten en vooral mooi geserveerd

Kevin C.
Reviewed on: 22/09/2018
Kevin C. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten was zeer lekker. De bediening is een ramp!...

Eten was zeer lekker. De bediening is een ramp! Na 4x vragen voor koffie hebben we de rekening gevraagd. Ook dit hebben we 3 x moeten vragen.

Ann
Reviewed on: 02/09/2018
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was er lekker zonder franjes, gezellig...

Het was er lekker zonder franjes, gezellig om te zitten en we werden vriendelijk bediend.

Catherine
Reviewed on: 25/08/2018
Catherine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

vlotte bediening, gewoon lekker gegeten....

vlotte bediening, gewoon lekker gegeten.

date score