Reviews for Las Lanzas

65 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
65 reviews
date score
Marc
Reviewed on: 22/07/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups

Speciaal naar dat restaurant gegaan voor paella...

Speciaal naar dat restaurant gegaan voor paella maar heel slecht. Weinig gekruid, mosselen niet genoeg gekookt zodat ze niet uit schelp kwamen, bij langoestines nog darmkanaal aanwezig. Was tamelijk prijzig: 25 EUR per persoon en dan veracht je toch al een lekkere paella. Hier zien ze ons nooit meer terug.

Dupont
Reviewed on: 27/08/2019

Diepvriesproducten ... en duur !...

Diepvriesproducten ... en duur !

Tanja
Reviewed on: 04/05/2019

Was gesloten!...

Was gesloten!

Emile
Reviewed on: unknown

Qualité en chute libre

Nous sommes clients depuis plus de 30 ans dans cet établissement anciennement Parma. Depuis que l'établissement à ré ouvert après des travaux de longue durée, la qualité va en diminuant de fois en fois et ne parlons pas du serveur népalais habituel qui devient de plus en plus antipathique traitant les clients de longue date comme des touristes où l'argent a pris le pas sur la satisfaction du client . Hier nous y sommes allés pour manger la paella qui normalement le plat de référence de cet établissement.Mais nous avions décidé de prendre pour une fois la paella real sensée être la meilleure mais ce fût tout le contraire . Le homard était de très piètre qualité (filandreux, sec sans goût si ce n'est celui du congélateur); lorsque nous l'avons signalé au serveur il a dit qu'il le signalerait à la cuisine ou travaille le patron mais nos attendons toujours sa réaction...

Katleen
Reviewed on: unknown

Franchement dégeulasse pour un soi-disant resto...

Franchement dégeulasse pour un soi-disant resto " Espagnol " on vous sert même des spaghettis " bolognaises " à ne pas recommander c'est cher et rien n'est bon si ce n'est que des Tapas et encore..

Karine
Reviewed on: 08/03/2019
Karine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

superlekker gegeten - ruime porties...

superlekker gegeten - ruime porties

Laurent
Reviewed on: unknown

Een paar maanden terug zijn we in Las Lanzas...

Een paar maanden terug zijn we in Las Lanzas beland, en het was de meest verschrikkelijke culinaire ervaring die we ooit in Leuven hebben gehad. We hadden het assortiment tapas gekozen, verlangend naar de smaken die we op reis in Spanje hadden leren kennen, en waren diep ontgoocheld. De ingrediënten waren verre van vers, de variatie was zoek en de smaak zat ook niet juist. Misschien gewoon een foute keuze gemaakt in de gerechten, maar hier zetten we geen voet meer terug.

Nele
Reviewed on: 30/07/2019
Nele recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was lekker. Vriendelijke bediening....

Het was lekker. Vriendelijke bediening.

annie
Reviewed on: 03/09/2019
annie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

wij hebben via uw site geboekt en hiervan een...

wij hebben via uw site geboekt en hiervan een bevestiging gekregen op 23 augustus 2019 dat de boeking in orde was. op datum en uur van boeking wist de chef precies van niets, was zeer onbeleefd, heeft nog komen vragen of wij wel en hoe geboekt hadden,,, toen wij al aan het eten waren. de bevestiging van boeking die wij onze smartphone hadden wou hij niet bekijken. hij heeft dan ook 1 maaltijd dubbel aangeteld, na opmerking zonder probleem terug van de rekening verminderd wij hadden wel voor 6 personen geboekt, 1 persoon kon niet aanwezig zijn wegens wijziging in zijn werkschema. we denken dat het de chef zijn dag niet was, maar dan is het beter dat het restaurant op een drukke dag sluit dan op deze manier te werken

placeholder
Peg
Reviewed on: 20/07/2019
Peg recommends this restaurant for: Groups

We zaten buiten op het terras en werden aangeva...

We zaten buiten op het terras en werden aangevallen door talrijke vliegen, het was echt een plaag. De kaarten zijn niet proper en aan vernieuwing of poetsbeurt toe. De bediening was basic, ze leken overbelast. Het eten was lekker.

date score