Reviews for Gainsbourg

489 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
489 reviews
date score
Filip
Reviewed on: 12/04/2019
Filip recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ik vond het een geweldige plek. Op Tripadvisor...

Ik vond het een geweldige plek. Op Tripadvisor heb ik ze ook 5 sterren gegeven (zoek naar "Yummy birthday celebration"). Het eten zelf, de bediening en de plek maken van dit restaurant altijd een super plek om van lekker vlees te genieten.

Isabelle
Reviewed on: 11/04/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Groups

Weeral bijzonder vriendelijke sfeer en heerlijk...

Weeral bijzonder vriendelijke sfeer en heerlijk eten. Omgeving blijft super gezellig en comfortabel.

Annelies
Reviewed on: 10/04/2019
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was heel aangenaam vertoeven in Gainsbourg....

Het was heel aangenaam vertoeven in Gainsbourg. Snelle en vriendelijke bediening. Als ik iets mag opmerken dan is het dat de tafeltjes wel zeer dicht bij elkaar staan. Daardoor is het qua geluid en bewegingsruimte niet zo aangenaam.

cecily
Reviewed on: 07/04/2019
cecily recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

heel goed...

heel goed

tom
Reviewed on: 06/04/2019
tom recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten en kader zijn absoluut top. De service...

Het eten en kader zijn absoluut top. De service heel vriendelijk. Ik had wel soms de indruk dat het grote succes een snelle service wat moeilijk maakt. Het was ook wat jammer dat we aan een hoge tafel zaten, nochtans had ik speciaal een later uur aangeduid om aan een gewone tafel te zitten.

Diederik
Reviewed on: 06/04/2019
Diederik recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vriendelijke ontvangst en bediening, ook al...

Vriendelijke ontvangst en bediening, ook al was het enorm druk. De zaal zat afgeladen vol, maar we kregen na enige tijd een rustig plekje toegewezen. Het vlees was super lekker, mijn vriendin had de Brisket en ikzelf de Piemontese steak. Ook de side dishes waren lekker.

Frederik
Reviewed on: 05/04/2019
Frederik recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel gezellig restaurant met zeer vriendelijke...

Heel gezellig restaurant met zeer vriendelijke bediening. Het eten kwam wel al aan vóór de aperitief. Dat was wel vreemd.

Inne S.
Reviewed on: 04/04/2019
Inne S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer aangenaam bezoek aan Gainsbourg! Hele...

Zeer aangenaam bezoek aan Gainsbourg! Hele fijne ontvangst, heldere uitleg, mooie menukaart en uiteraard heel lekker gegeten en gedronken!

Marianne
Reviewed on: 31/03/2019
Marianne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening, heel lekker eten. ...

Vriendelijke bediening, heel lekker eten. Cocktails wel aan de dure kant.

Glenn V.
Reviewed on: 31/03/2019
Glenn V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het vlees en de vis waren grotendeels zwart...

Het vlees en de vis waren grotendeels zwart verbrand en uitgedroogd. Veel te warm binnen en redelijk krap. Ook enorm veel lawaai, heel moeilijk te communiceren met het gezelschap. De bediening was OK.

date score