Reviews for Gainsbourg

557 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
557 reviews
date score
Lara B.
Reviewed on: 22/09/2017
Lara B. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik was enorm tevreden over het restaurantbezoek...

Ik was enorm tevreden over het restaurantbezoek omwille van een aantal redenen: Allereerst was het eten enorm lekker en veelvuldig. Hiernaast was de service ook uitstekend, die in ons geval werd verzorgd door een jonge vrouw met donkerbruin haar. Als laatste is het restaurant enorm leuk ingericht, en zorgt dit voor een totaal-ervaring. Naar mijn bescheiden mening, is het zeker een aanrader!

Patrick
Reviewed on: 11/09/2017
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

leuke sfeer, lekker eten....

leuke sfeer, lekker eten.

Wouter
Reviewed on: 11/09/2017
Wouter recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer aangenaam verrast door het nieuwe menu...

Zeer aangenaam verrast door het nieuwe menu ten opzichte van het vorige bezoek. De slow cooking gerechten zijn werkelijk fantastisch. De gastheer doet zijn job perfect!

Dorien
Reviewed on: 03/09/2017
Dorien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig kader en lekker eten. Hoewel de oorspr...

Gezellig kader en lekker eten. Hoewel de oorspronkelijke menu waarbij je ook enkele "gezonde" gerechten had, gevarieerder was. Nu zijn er vooral veel vleesgerechten...

stockmans
Reviewed on: 19/08/2017
stockmans recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eigenlijk zijn wij niet zo tevreden maar de...

Eigenlijk zijn wij niet zo tevreden maar de eigenaar en kok hebben dit helemaal goed gemaakt. Het grote pluspunt van gainsbour was de menukaart met creatieve gerechten. nu ligt de focus alleen op vlees wat heel jammer is. Onze restaurant " buren" hadden hier hetzelfde idee over... Ik denk dat we met deze menukaart niet snel meer terug komen. Service van jonge dame die moeilijk nederlands sprak gaf ook geen beleving aan onze avond. Kok en eigenaar hebben wel ons iets anders aangeboden voor de gerechten dat door ons niet goed bevonden werd... Hopelijk denken ze eraan om hun kaart in de toekomst terug weer creatiever te maken met de uitmuntende vegitarische gerechten en andere...

Colette
Reviewed on: 23/06/2017
Colette recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Goede kwaliteit van de produkten. Mooi gepresen...

Goede kwaliteit van de produkten. Mooi gepresenteerd. Leuk kader. Ik kom zeker nog eens terug om de cocktails te proeven.

RUDI
Reviewed on: 27/05/2017
RUDI recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Mooi terras .vriendelijke bediening .relatief...

Mooi terras .vriendelijke bediening .relatief rustig gelegen en toch vlakbij centrum Wij komen terug

Johan
Reviewed on: 24/05/2017
Johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede kwaliteit met glimlach bediend !...

Goede kwaliteit met glimlach bediend !

Sigrid
Reviewed on: 20/05/2017
Sigrid recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ontvangen door een gastheer, supervriendelijk,...

Ontvangen door een gastheer, supervriendelijk, ook voor de rest van de avond. Enkel jammer dat er een meisje rondliep die ons geen tijd liet om te kiezen. Om ons eten even te laten zakken.... is tot drie keer toe komen vragen voor een dessert terwijl we duidelijk zeiden dat w nog even wouden wachten... we waren nog.maar een uurtje binnen, leek alsof we zo snel mogelijk weer buiten moesten door haar. Voor de rest echt mega tevreden, enkel dit was een.domper.

Steven
Reviewed on: 17/05/2017
Steven recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was aangenaam en lekker....

Het was aangenaam en lekker.

date score