Reviews for Gainsbourg

434 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
434 reviews
date score
Paulus S.
Reviewed on: 17/02/2019
Paulus S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeker gastvrij ontvangen en voortreffelijk...

Zeker gastvrij ontvangen en voortreffelijk gegeten. Aanrader!

Martine B.
Reviewed on: 16/02/2019
Martine B. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

heel gezellig, vriendelijk personeel, lekker...

heel gezellig, vriendelijk personeel, lekker gegeten, komen zeker nog terug xxx

Marie-Jeanne
Reviewed on: 15/02/2019
Marie-Jeanne recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ik had DIT restaurant ( lukraak) geboekt als...

Ik had DIT restaurant ( lukraak) geboekt als Valentijnscadeau omdat ze ZOOOOOO'N lange weg hebben afgelegd vooraleer ze zwanger waren. MAAR.....ECHT WAAR.....NIETS DAN LOF..... Als het babytje geboren is gaan de mannen ZEKER naar U komen om dat geweldige moment te vieren!!!!!!!!! Ze waren ECHT...……..ONGELOODFLIJK CONTENT over jullie!!!!! TOP!!!!!!!!!!!! We zijn FAN en gaan " geregelde gasten bij U worden, let op mijn woorden Thans Mj

Jessica
Reviewed on: 15/02/2019
Jessica recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Heel gezellig, vriendelijke bediening en super...

Heel gezellig, vriendelijke bediening en super lekker! Een fijne avond,lekker coctails en de pulled pork burger was heerlijk!

Antonio V.
Reviewed on: 06/02/2019
Antonio V. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Delicious food and wine, amazing quick service,...

Delicious food and wine, amazing quick service, great atmosphere and location near the city center! We'll be back soon!

Sabine
Reviewed on: 02/02/2019
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Top adresje! Vriendelijke bediening, zalig...

Top adresje! Vriendelijke bediening, zalig lekker eten en een mooi kader! Een echte aanrader!!!

Hans N.
Reviewed on: 02/02/2019
Hans N. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke, professionele ontvangst. Toelicht...

Vriendelijke, professionele ontvangst. Toelichting bij de gerechten. Lekker eten, excellent gekruid.

Monika S.
Reviewed on: 02/02/2019
Monika S. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker eten ('Brisket' is een aanrader)...

Zeer lekker eten ('Brisket' is een aanrader) en zeer vriendelijke gastheer!

Bram S.
Reviewed on: 31/01/2019
Bram S. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Snelle en vriendelijke bediening! Het was ook...

Snelle en vriendelijke bediening! Het was ook zeer lekker, het vlees was perfect alsook de side-dishes (green salad & frietjes) Bij het vlees zat er zelf wel nog een kleine sidedish, deze vond ikzelf een beetje fout vallen. Vreemde combinatie + vrij pikant. Uitleg gekregen over de bereiding van het vlees, vonden we zeer leuk. Ik zou deze zaak zeker aanbevelen, en ik kom zeker en vast nog eens terug!

Ilse
Reviewed on: 29/01/2019
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere

Top! Mijn vrienden hadden een verrassingsfeestj...

Top! Mijn vrienden hadden een verrassingsfeestje georganiseerd voor mij. We zaten boven in een aparte zaal + apart zaaltje waar de kinderen konden spelen en TV kijken. Het eten was superlekker, gevarieerd en meer dan genoeg! Heerlijk gewoonweg. De bediening was supervriendelijk en kwam heel dikwijls kijken of we nog iets nodig hadden. Gewoonweg TOP, bedankt!!

date score