Reviews for Brasserie De Nieuwe Tijd

91 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
91 reviews
date score
Ann
Reviewed on: 10/06/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, ruime porties, makkelijk reserveren...

Lekker, ruime porties, makkelijk reserveren via internet...

Greta
Reviewed on: 22/05/2019

because the restaurant was not open ! see my...

because the restaurant was not open ! see my other mail!

Veronique
Reviewed on: 21/05/2019
Veronique recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Mooie...

Prijs-kwaliteitverhouding heel goed. Mooie porties. Netjes. Vriendelijk. Snelle en correcte bediening, ook van verschillende schotels voor een tafel van 10. Zelfs voorgesteld om aparte rekeningen te maken. Fantastisch! Doe zo verder.

Mia
Reviewed on: 18/05/2019
Mia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig, goede bediening, zeker met grote...

Gezellig, goede bediening, zeker met grote groep

Sophie
Reviewed on: 17/05/2019

Hapje kwam veel te laat wanneer aperitief reeds...

Hapje kwam veel te laat wanneer aperitief reeds op was. Ajuintjes etc. vergeten bij steak tartare. Veel te kleine eierdooier voor de hoeveelheid vlees. Norse bediening en geen reactie/ excuses toen we onze ontevredenheid kenbaar maakten. Reeds meerdere malen tevreden over De Nieuwe Tijd, maar nu zwaar teleurgesteld op een moment dat ik mijn dochtertje wou trakteren voor een belangrijk moment.

Katja G.
Reviewed on: 10/05/2019
Katja G. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Efficiënte reserveringstool, prijs/kwaliteit,...

Efficiënte reserveringstool, prijs/kwaliteit, ruim aanbod en heel gedienstig en vriendelijk. Een pluspunt voor Leuven. Een echte aanrader :)

Wilma
Reviewed on: 29/04/2019
Wilma recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekkere gerechten en hele aardige bediening!...

Lekkere gerechten en hele aardige bediening!

LUC
Reviewed on: 28/04/2019
LUC recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Je krijgt er zeer lekker voor een zeer redelijk...

Je krijgt er zeer lekker voor een zeer redelijke prijs

Liselotte
Reviewed on: 09/04/2019

Goed prijs-kwaliteit,...

Goed prijs-kwaliteit,

date score