Reviews for Brasserie De Nieuwe Tijd

96 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
96 reviews
date score
Andre
Reviewed on: 15/07/2019
Andre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

zeer tevreden...

zeer tevreden

Katja G.
Reviewed on: 10/05/2019
Katja G. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Efficiënte reserveringstool, prijs/kwaliteit,...

Efficiënte reserveringstool, prijs/kwaliteit, ruim aanbod en heel gedienstig en vriendelijk. Een pluspunt voor Leuven. Een echte aanrader :)

Liselotte
Reviewed on: 09/04/2019

Goed prijs-kwaliteit,...

Goed prijs-kwaliteit,

Ivan
Reviewed on: 31/03/2019
Ivan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het is er enorm lekker en de prijzen vallen...

Het is er enorm lekker en de prijzen vallen goed mee. De bediening is super. Je hoeft ook niet lang te wachten op uw eten. Ik vind het er nog gezellig ook. Ik ga het zeker aan anderen aanraden. Heb het zelfs op FB gedeeld. Op korte periode al 2x komen eten. Ik kom zeker terug. Dank u wel.

Esther
Reviewed on: 01/03/2019
Esther recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Dat is een van mijn vaste restauranten dus...

Dat is een van mijn vaste restauranten dus heel tevreden Leuke bediening Mooie schotels

sandra v.
Reviewed on: 26/02/2019
sandra v. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, voldoende, snelle bediening!...

Lekker eten, voldoende, snelle bediening!

Elke
Reviewed on: 10/02/2019
Elke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super lekker eten, vriendelijke bedoening ....

Super lekker eten, vriendelijke bedoening .

LUC
Reviewed on: 25/11/2018

100 procent tevreden...

100 procent tevreden

Esther
Reviewed on: 07/10/2018
Esther recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik ga er al sinds de opening en vindt het nog...

Ik ga er al sinds de opening en vindt het nog altijd prima Vriendelijke bediening en verzorgde schotels

date score