Reviews for Medina

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Janne
Reviewed on: 22/06/2019
Janne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker authentiek Marrokaans restaurant!...

Lekker authentiek Marrokaans restaurant!

Dorothee G.
Reviewed on: 13/03/2019
Dorothee G. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

lekker eten, en goede service. Het eten is...

lekker eten, en goede service. Het eten is kwaliteitsvol en voldoende. Verder heel lekker muntthee en een populaire etensplaats.

evelien
Reviewed on: 17/02/2019
evelien recommends this restaurant for: Price/quality

Bij medina wordt je altijd tip top verzorgd!...

Bij medina wordt je altijd tip top verzorgd! De thee wordt klaargezet, eten is super lekker!

Britt
Reviewed on: 12/02/2019
Britt recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super vriendelijk ontvangen en in de watten...

Super vriendelijk ontvangen en in de watten gelegd!

Sandra H.
Reviewed on: 10/02/2019
Sandra H. recommends this restaurant for: Groups

We hadden gereserveerd om 19.30u met 6. Onze...

We hadden gereserveerd om 19.30u met 6. Onze vrienden hadden een uur gereden. De baas leek onze reservatie niet goed te hebben opgeschreven (tafel niet vrij!!! ) ook al had hij mij er 3u op voorhand nog eens voor gebeld. We moesten dus ergens anders 45min gaan wachten en dat hebben we dan ook gedaan. We zijn terug gegaan en onze tafel was nog steeds niet vrij. Dan zijn we om 20.30 nog andere eetpmaats moeten gaan zoeken. Schandalig gewoon

Ken
Reviewed on: 24/01/2019

Lekker en gezellig!...

Lekker en gezellig!

placeholder
Danny
Reviewed on: 08/01/2019

Slechtste ervaring ooit

Nog nooit zo een slechte tajine gegeten Wordt niet in de tajine bereid, pot was koud, mini stukje vlees zwom in een beetje bouillon zonder kruiden of iets. Pruimen en abricozen waren koud en de amandelen werden gewoon vergeten en pas gebracht toen we al klaar waren met de melding je kan dat zo ook eten. NOOOT MEER EN ZEKER GEEN MAROKAANSE KEUKEN restaurant was ook niet proper.

Timmy
Reviewed on: 26/12/2018
Timmy recommends this restaurant for: Groups

Ondanks onze reservatie werd ons bij aankomst...

Ondanks onze reservatie werd ons bij aankomst droogweg gemeld dat het restaurant gesloten was. Toen ik vroeg waarom men ons dan niet verwittigd had, zei de eigenaar doodleuk dat zijn zoon dat dan nagelaten had. Geen excuses, enkel nog de mededeling dat we morgen maar moesten terugkomen. Ongeacht welke achterliggende redenen voor de sluiting vonden wij dit erg respectloos en keren wij hier nooit meer terug.

melanie h.
Reviewed on: 24/12/2018
melanie h. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Onthaal was heel goed, we kregen daddels met...

Onthaal was heel goed, we kregen daddels met munt thé. Maar het hoofdgerecht was echt niet oke! Na 2uren wachten, keregen wij ons eten. Voor mij zijn hun couscous of tajine echt niet marrocaans.. Mijn coucous was precies een bouillon zonder specerijen niks. Was de eerste keer dat ik ging en zal ook de laatste zijn.

date score