Reviews for De Troubadour

40 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
40 reviews
date score
samie j.
Reviewed on: 12/03/2019
samie j. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Service en kwaliteit van het eten is er altijd...

Service en kwaliteit van het eten is er altijd goed.

An
Reviewed on: 08/03/2019
An recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Uitgebreide kaart, lekker en verzorgd, ZEER...

Uitgebreide kaart, lekker en verzorgd, ZEER goede en vlotte bediening, charme-restaurant.

Serge
Reviewed on: 07/03/2019
Serge recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Kwaliteit eten staat niet in verhouding tot...

Kwaliteit eten staat niet in verhouding tot de prijs. Voor een Ierse Filet aan 33 € verwacht ik niet een uitgedroogde smaakloze biefstuk. De béarnaise saus kwam duidelijk uit een potje en was gewoon opgewarmd. Terwijl het kader aangenaam is en de bediening erg vriendelijk is het spijtig dat de kwaliteit van het eten echt niet op peil is.

marijke
Reviewed on: 03/03/2019
marijke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten in een sfeervol kader met een...

Lekker gegeten in een sfeervol kader met een bijzonder vriendelijke, professionele bediening en - niet onbelangrijk - voor een normale prijs. Een zeldzame combinatie tegenwoordig. Ik kom zeker terug!

micheline
Reviewed on: 03/03/2019
micheline recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik ben hier altijd tevreden, ik hou van het...

Ik ben hier altijd tevreden, ik hou van het kader, je hebt ruimte genoeg als je hier komt eten, en dat is vele andere restaurants niet het geval ! Daarenboven is het personeel bekwaam en vooral heel vriendelijk en dat is -voor mij toch - heel belangrijk ! Het eten en de wijn waren ook uitstekend, ja, wat wil je dan nog meer !

Lieve B.
Reviewed on: 03/03/2019
Lieve B. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

- alle producten waren vers en heerlijk juist...

- alle producten waren vers en heerlijk juist gebakken : rog, tong en vlees - proficiat voor de goede garnaalkroketten, lekker veel garnalen in en errond én geen verbrande korst ! - aangename vriendelijke bediening in een mooi rustiek-modern kader Restaurant in Leuven om zeker terug te keren !

Maggie
Reviewed on: 02/03/2019
Maggie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke ontvangst, aangenaam kader met...

Vriendelijke ontvangst, aangenaam kader met vooral goede akoestiek, lekker eten, lekkere wijn, voor ons een Topper !

John B.
Reviewed on: 25/02/2019
John B. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hadden gereserveerd om 20u hebben een 20...

We hadden gereserveerd om 20u hebben een 20 min moeten wachten op een tafeltje maar in afwachting toch een glaasje cava gekregen , en het eten was heel lekker !

Steven
Reviewed on: 24/02/2019
Steven recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten. Goede bediening....

Lekker eten. Goede bediening.

Daisy
Reviewed on: 30/11/2017
Daisy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

service en het eten waren heel goed....

service en het eten waren heel goed.

date score