Reviews for Meating Room

249 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
249 reviews
date score
Bart
Reviewed on: 23/07/2022
Bart recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Bediening vriendelijk, kwaliteit van het vlees...

Bediening vriendelijk, kwaliteit van het vlees perfect! Ja, je betaalt voor die kwaliteit wel maar zulke steak vind je gewoon niet in een supermarkt of zelfs bij een slager. En hun pepersaus is gewoon zalig.

Patrick
Reviewed on: 10/07/2022
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Heerlijke steak. Super vriendelijk personeel....

Heerlijke steak. Super vriendelijk personeel. We kwamen 1.5 u te laat door omstandigheden maar werden toch uiterst vriendelijk bediend!

Lut
Reviewed on: 09/07/2022
Lut recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Ruim voldoende, vriendelijke bediening, ook...

Ruim voldoende, vriendelijke bediening, ook al waren we ietwat later, en heel lekker! Ik had Cubaanse gasten voor wie het de eerste keer dit jaar was dat ze rundvlees konden eten. De kelner suggereerde een variatie en dat was uitstekend. Ook de sausen en de frietjes.

Liesbeth
Reviewed on: 08/07/2022
Liesbeth recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Heerlijk eten, toffe atmosfeer...

Heerlijk eten, toffe atmosfeer

Brigitte
Reviewed on: 02/07/2022
Brigitte recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijk en lekker eten ! Een beetje teveel...

Vriendelijk en lekker eten ! Een beetje teveel zout op het vlees en onze picon vin blanc miste zijn sinaasappel schijfje

SYLVIE
Reviewed on: 27/06/2022
SYLVIE recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Wij zijn heel tevreden over de tweetalige bedie...

Wij zijn heel tevreden over de tweetalige bediening omdat onze compagnie niet enkel uit Nederlandstaligen was samengesteld. Het was de 3e keer dat wij kwamen eten en het was nu ook wel weer topkwaliteitsvlees ! Minpuntje : we zaten naast de deur dat via een trap naar beneden naar de toiletten leidt. Die deur gaat niet automatisch dicht en soms (dikwijls zelfs) vergaten de mensen om deze te sluiten na hun toiletbezoek. Dat was onaangenaam tijdens het eten, maar dit ligt eerder aan de houding van sommige mensen dan aan het restaurant zelf dat we een 9.5/10 zouden geven !

DENIS
Reviewed on: 26/06/2022

ALLES WAS DIK IN ORDE!...

ALLES WAS DIK IN ORDE!

doortje
Reviewed on: 18/06/2022

Super lekker ! En … uiterst vriendelijke en...

Super lekker ! En … uiterst vriendelijke en correcte bediening.

Hans
Reviewed on: 17/06/2022
Hans recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Goeie service. Heerlijk eten en ruime voldoende...

Goeie service. Heerlijk eten en ruime voldoende. De steak tartaar is een aanbeveling als starter voor 2 personen. Fijn dat er een buitenterras is op de markt.

bart
Reviewed on: 11/06/2022
bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

great food, great service, little bit of waitin...

great food, great service, little bit of waiting time.

date score