Reviews for Chef Turquoise

40 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
40 reviews
date score
Sevim
Reviewed on: 16/02/2019
Sevim recommends this restaurant for: Groups

Goede service, ALTIKD LEKKER EN KWALITEITVOL...

Goede service, ALTIKD LEKKER EN KWALITEITVOL ETEN!

Peter B.
Reviewed on: 10/02/2019
Peter B. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was lekker en de prijs was gunstig....

Het eten was lekker en de prijs was gunstig.

Funda C.
Reviewed on: 21/01/2019
Funda C. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Staff is very kind. Dishes were very delicious....

Staff is very kind. Dishes were very delicious. And also very good prices. We´ll come again soon.

Elke T.
Reviewed on: 21/10/2018
Elke T. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Leuke sfeer, goede muziek en heel lekker gegete...

Leuke sfeer, goede muziek en heel lekker gegeten

Lily L.
Reviewed on: 15/10/2018

Lekker gegeten in een mooi interieur! Voor...

Lekker gegeten in een mooi interieur! Voor herhaling vatbaar.

Kaat
Reviewed on: 14/10/2018
Kaat recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

eindelijk nog eens lekkere voeding die ook...

eindelijk nog eens lekkere voeding die ook puur en gezond is. proficiat aan de chef!

Jo J.
Reviewed on: 07/10/2018

mijn reservatie van gisteren werd afgezegd...

mijn reservatie van gisteren werd afgezegd op vrijdag wegens cateringactiviteiten. Zo ga je niet om met een klant, er kon misschien een voorstel van compensatie gebeurd zijn (iets van sorry voor het ongemak mogen we je een aperitief of ... bij een volgende bezoek en dan een bon opsturen naar de klant). Het is natuurlijk goed dat ik verwittigd werd. Het had nog erger geweest moesten we de avond zelf ontdekt hebben dat het restaurant gesloten was.

Thomas K.
Reviewed on: 17/09/2018
Thomas K. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

3e bezoek, 3e keer heel lekker gegeten (complim...

3e bezoek, 3e keer heel lekker gegeten (complimenten aan chef Turquoise). Leuke en vlotte bediening. We komen zeker nog eens terug!

Claudio L.
This review is written after a reservation for the Gratis Tapas
Reviewed on: 28/05/2018
Claudio L. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

La nourriture était excellente et l’hôte très...

La nourriture était excellente et l’hôte très conviviale

placeholder
Boris
Reviewed on: 16/05/2018
Boris recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Top ervaring !

Chef Turquoise maakte het mogelijk om op 12 mei ons huwelijk af te sluiten met een gezellig en heerlijk diner. Voordien hebben we alles goed kunnen afspreken met Veronique en Erdo. Wij en onze gasten (circa 30 personen) begonnen onze avond met een heerlijke tomatensoep vergezeld van sigara börek. Gevolgd door een buffet van boerensla, türlü, bulgur, friet, köfte en malse kippensaté. Afgesloten met fruitcake en thee/koffie. Naast het lekkere eten dat met hart en ziel werd bereid, werden wij en onze gasten op onze wenken bediend door het hele team. Wij waren zeer tevreden over hoe onze dag bij Chef Turquoise verliep. De service, het vriendelijke team, het interieur en het lekkere/gezonde eten maken dat we met plezier er nog vele malen zullen gaan tafelen! :)

date score