Kitchen
Budget
Closing days
Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.7 Based on 19 reviews
Service
Quality
Atmosphere
19 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Patricia
Reviewed on: unknown
Patricia recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Price/quality

authentiek

Leuke plaats voor een lekkere spaghetti, huisgemaakt stoofvlees met bier of gewoon voor het gezellig samen bier proeven. Toffe sfeer. Eén van de leukste plekjes van Leuven om de studentensfeer om te snuiven voor elke leeftijdscategorie!

placeholder
Michael
Reviewed on: unknown

Gezellige drukte

In den Domus heerste er steeds een gezellige drukte, dus niet ideaal voor een romantisch etentje, maar wel een ideale ontmoetingsplaats met vrienden. De kaart is heel uitgebreid, dus iedereen vindt er wel iets naar zijn gading. Het eten is goed, geen topklasse, maar eenvoudig lekker. Zeer uitgebreide bierselectie, met het eigen bier uit de huisbrouwerij.

Bert
Reviewed on: unknown

Binnenterras

Wanneer ik in Leuven ben, ga ik graag een pintje drinken in d'n Domus - vooral als het goed weer is - dan kan ik genieten van het grote, gezellige binnenterras op het pleintje dat de zaak verbindt met de Muntstraat - m'n favoriete etensstraat. De kaart is uitgebreid, met vele lekkere bieren en voor de dames heerlijk frisse sangria. Het eten is behoorlijk, met grote proties. De bediening is spijtig genoeg niet van het beste niveau.

Giuseppe
Reviewed on: unknown

Face aux prix démentiels des établissements...

Face aux prix démentiels des établissements portant censés gâter quelque peu les étudiants de cette ville universitaire, le DOMUS, c'est LA solution qualité-prix. Les carbonnades ne sont pas réduites à une simple étuvée sucrée, d'autant qu'elle est préparée à base d'une bière brassée sur place. Frites parfaites et lasagne maison satisferont les palais les plus indécis. Quant à l'expresso, c'est un régal, surtout quand il accompagne une addition étonnamment raisonnable.

Fien
Reviewed on: unknown

Ideaal voor een vlugge hap klassieke keuken. G...

Ideaal voor een vlugge hap klassieke keuken. Goeie prijs-kwaliteit.

Tom
Reviewed on: unknown

Zijn hier na de kerstmarkt iets komen eten...

Zijn hier na de kerstmarkt iets komen eten rond 21.30h. De zaak zat nog goed vol maar we vonden een tafeltje helemaal boven. Ondanks de drukte werden we snel bediend. Ik bestelde hertenragout en mijn vrouw spiering met savooipuree. De twee gerechten waren zeer goed en de rekening viel goed mee. Heb nog 2 biertjes gedronken en een glaasje wijn en dat koste ons slechts 32,50 euro. Gaan hier zeker nog komen als we iets zoeken om te eten in Leuven.

André
Reviewed on: unknown

Beste "No-Nonsense" brasserie van de stad!...

Beste "No-Nonsense" brasserie van de stad! Je kan er terecht op (bijna) alle uren v/d dan en nacht. Voortreffelijke biertjes van hun huisbrouwerij, ruime keuze aan snelle happen. Groot terras waar het heerlijk rustig zitten is alhoewel midden in het centrum.

Kim
Reviewed on: unknown

de verse huisbereide kaaskroketten zijn heel...

de verse huisbereide kaaskroketten zijn heel erg lekker

Chris
Reviewed on: unknown

De brasserie is behoorlijk groot en afhankelijk...

De brasserie is behoorlijk groot en afhankelijk waar je zit gezellig of wat druk. Domus is vooral bekend omwille van haar zelfgebrouwen bier condomus, nostradomus en engel. De keuken is uitgebreid voor een brasserie, hoewel de steak me wat teleurstelt. Zeer populair is de retro-spaghetti, een variant op de bolognaise. De spaghetti is lekker, goedkoop geprijsd en u krijgt een grote portie. Brood wordt niet standaard meegeleverd maar is beschikbaar op eenvoudig verzoek

Kevin
Reviewed on: unknown

Fijne keuken. Goedkoop eten. Aanraders : prove...

Fijne keuken. Goedkoop eten. Aanraders : provençaalse saus en stoofvlees frit.

All reviews of this restaurant