Reviews for Domus

181 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
181 reviews
date score
Luc
Reviewed on: 24/02/2020
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte bediening. Gedienstig en vriendelijk...

Vlotte bediening. Gedienstig en vriendelijk personeel Prijs kwaliteit. Lekker en verzorgd eten en zeker ruime voldoende porties.

Willy
Reviewed on: 24/02/2020
Willy recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Alles wat een brasserie te bieden heeft :vriend...

Alles wat een brasserie te bieden heeft :vriendelijke service,lekker bier en eten,veel volk,gezellige sfeer.

Michelle
Reviewed on: 22/02/2020
Michelle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De bediening was heel vlot, vriendelijke ober...

De bediening was heel vlot, vriendelijke ober en lekker eten. We gaan zeker terug.

Helmie
Reviewed on: 30/01/2020
Helmie recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Een gezellig restaurant met goede keuze en...

Een gezellig restaurant met goede keuze en vriendelijke bediening.Het eten was smakelijk.Wij hebben genoten

Erna
Reviewed on: 30/01/2020
Erna recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vlotte en vriendelijke bediening, voor ieder...

vlotte en vriendelijke bediening, voor ieder wat wils -jong en oud - ruime menukaartkeuze,

Luc
Reviewed on: 28/01/2020
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

snelle service, wat gemakkelijk is als je met...

snelle service, wat gemakkelijk is als je met je studenten vlug wat wil gaan eten.

Patrick
Reviewed on: 27/01/2020
Patrick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Service...

Service

Jan
Reviewed on: 23/01/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke bediening, lekker eten. Bijna...

Vriendelijke bediening, lekker eten. Bijna geen wachttijd, het gerecht stond bijna direct na de bestelling op de tafel. Ook de bieren van het huis waren zeer lekker.

Joris
Reviewed on: 23/01/2020
Joris recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten en de bediening waren zeer in orde...

Het eten en de bediening waren zeer in orde

Johan
Reviewed on: 20/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hadden een gezellige lekkere avond. Zeker...

We hadden een gezellige lekkere avond. Zeker een aanrader; Enkel organisatorisch kon het iets beter want het is niet duidelijk wie de reservaties kent en er zaten nog oude suggesties in de menukaart.

date score