Reviews for Domus

181 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
181 reviews
date score
Anne
Reviewed on: 20/01/2020
Anne recommends this restaurant for: Groups, Kids

De bieding was traag en nam zelf initiatief...

De bieding was traag en nam zelf initiatief om nog een extra biertje op te nemen terwijl onze glazen al lang leeg waren.

Johan
Reviewed on: 18/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Correcte bediening, tafel stond klaar, lekker...

Correcte bediening, tafel stond klaar, lekker gegeten.

Frans
Reviewed on: 16/01/2020
Frans recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Voor ons was een rustig tafeltje gereserveerd,...

Voor ons was een rustig tafeltje gereserveerd, wij werden zeer vriendelijk bediend en ons eten was overheerlijk.

Kim
Reviewed on: 13/01/2020
Kim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Er is veel keuze en de sfeer is gemoedelijk....

Er is veel keuze en de sfeer is gemoedelijk. De bediening heel ok! Mijn salade niçoise was overvloedig maar mocht wat meer smaak hebben.

patricia
Reviewed on: 09/01/2020
patricia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

het eten was lekker het was er gezellig snelle...

het eten was lekker het was er gezellig snelle en goede bediening ik vind het heel goed dat er ook kleine porties kunnen besteld worden voor de minder grote eters!!

Marcus
Reviewed on: 08/01/2020
Marcus recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Domus is een vaste stek wanneer we eten in...

Domus is een vaste stek wanneer we eten in Leuven. Steeds heel tevreden over eten en personeel. We komen dan ook graag in de toekomst nog langs.

Siege
Reviewed on: 05/01/2020
Siege recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

snelle en vriendelijke bediening. We waren...

snelle en vriendelijke bediening. We waren met 9 personen en mochten allen een andere schotel kiezen! TOP!

Luc
Reviewed on: 02/01/2020
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

wij waren heel tevreden over ons bezoek aan...

wij waren heel tevreden over ons bezoek aan het restaurant op 31 dec . Service was heel goed niet te snel ni te traag op het eten was niets aan te merken . een min puntje waar we zaten tochten het nog al bij het binnenkomen van nieuwe klanten . Maar als het God belieft zijn we terug van de partij op 31 dec 20

Jean-Pierre
Reviewed on: 30/12/2019
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Groups, Kids

We kunnen lang tafelen en we worden niet gepush...

We kunnen lang tafelen en we worden niet gepusht om weg te gaan als ons eten.op is. We kunnen rustig nagenieten en dan ons dessert bestellen. Vriendelijke bediening.

Kurt
Reviewed on: 30/12/2019
Kurt recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekkere Belgische keuken, lokaal bier met Ameri...

lekkere Belgische keuken, lokaal bier met Amerikaanse vrienden. goede en vriendelijke service

date score