Reviews for Kokoon

533 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
533 reviews
date score
Bart
Reviewed on: 15/06/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was een zeer lekker menu! 3 gangen voor...

Het was een zeer lekker menu! 3 gangen voor 40€: zeer mooie prijs/ kwaliteit verhouding! En zeer aangename bediening: tóp

Valérie
Reviewed on: 14/06/2019
Valérie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zoals altijd, het Kokoon menu was ongeloofelijk...

Zoals altijd, het Kokoon menu was ongeloofelijk lekker met aangepaste wijnen en bieren, echt een aanrader

Heidi
Reviewed on: 10/06/2019
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

heel fijne keuken in eenvoudige omgeving...

heel fijne keuken in eenvoudige omgeving

Tessa
Reviewed on: 28/05/2019
Tessa recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hebben heel lekker gegeten voor een correcte...

We hebben heel lekker gegeten voor een correcte prijs. De bediening was vriendelijk, en de wachttijd was redelijk, in acht genomen dat wij allemaal een ander gerecht kozen.

Veerle
Reviewed on: 27/05/2019
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Alles was in orde. Het eten was lekker en de...

Alles was in orde. Het eten was lekker en de bediening was correct. Prijs/kwaliteit is in verhouding.

Annie
Reviewed on: 19/05/2019
Annie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Zeer lekker eten door zeer vriendelijk personee...

Zeer lekker eten door zeer vriendelijk personeel opgediend!

Lieve R.
Reviewed on: 13/05/2019
Lieve R. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening . Lekker eten...

Vriendelijke bediening . Lekker eten

Yvette A.
Reviewed on: 13/05/2019
Yvette A. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Beste, we hebben heel lekker gegeten en komen...

Beste, we hebben heel lekker gegeten en komen zeker nog terug, Yvette

Marc
Reviewed on: 10/05/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

alles was naar wens en het personeel gedienstig...

alles was naar wens en het personeel gedienstig en direkt aanspreekbaar.

anne
Reviewed on: 05/05/2019
anne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Steeds heerlijk verwend door de lekkere, eerlij...

Steeds heerlijk verwend door de lekkere, eerlijke keuken van kokoon. Erg vriendelijke bediening Prijs kwaliteit is het zeker bij kokoon. Ik kom graag langs in dit Leuvens restaurant.

date score