Reviews for Kokoon

505 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
505 reviews
date score
Bart
Reviewed on: 20/01/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Lekkere (kokoon)menu, leuke formule all in...

Lekkere (kokoon)menu, leuke formule all in aan schappelijke prijs. Een aanrader!

Chantal H.
Reviewed on: 03/01/2019
Chantal H. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Verassende gerechten, vriendelijke service...

Verassende gerechten, vriendelijke service en voortreffelijk dessert!

Dominique O.
Reviewed on: 02/01/2019
Dominique O. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Omdat het heel lekker was, en de gerechten...

Omdat het heel lekker was, en de gerechten zeer mooi vorm gegeven, en aangename omgeving. Correcte bediening.

Jos
Reviewed on: 01/01/2019
Jos recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten, mooie bordschikking...

Lekker eten, mooie bordschikking

Desiree b.
Reviewed on: 31/12/2018
Desiree b. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijke bediening en belangrijk, lekker...

Vriendelijke bediening en belangrijk, lekker eten!

Lesley
Reviewed on: 30/12/2018
Lesley recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ik had een tafeltje gereserveerd voor mijn...

Ik had een tafeltje gereserveerd voor mijn verjaardag en alles was tip top in orde. Goede bediening, goede wijn, goed eten. Alles top!

Sarah
Reviewed on: 29/12/2018
Sarah recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Ik was heel blij dat er een vegan optie was...

Ik was heel blij dat er een vegan optie was en dat ze nog eens kwamen geruststellen dat alle sausjes ook vegan waren. Het was daarbij erg lekker!

Steven
Reviewed on: 28/12/2018
Steven recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Om te beginnen een positieve noot : het eten...

Om te beginnen een positieve noot : het eten was zoals gewoonlijk lekker, verzorgd gepresenteerd en met een goede kwaliteit/prijsverhouding. Maar ook twee minpunten. Aan het begin van ons bezoek voerde een ober achter de toog een minutenlange bitse discussie met een collega over de onderlinge taakverdeling. Dat soort discussies voeren in het bijzijn van klanten kan je moeilijk professioneel noemen. Maar er was een belangrijker minpunt. Bij de reservatie had ik een tafel gevraagd 'liefst niet vlakbij de inkomdeur'. Bij aankomst kregen we te horen dat dat niet meer mogelijk was. Tot daar aan toe, daar heb ik nog begrip voor. Alleen was het ook onaangenaam fris vooraan in de zaak waar we zaten. Toen ik daar op het eind een opmerking over maakte, kreeg ik als uitleg dat de verwarming bewust niet te hoog wordt gezet, omdat het dan te warm wordt als de zaak volloopt; en dat ik een dekentje had kunnen krijgen ... Sorry, maar dat vond ik echt geen afdoend antwoord. Waarom niet de verwarming eerst een graadje hoger zetten, en dan verminderen als de zaak vol zit ? Zo blijft het ook voor de eerste klanten van de avond aangenaam tafelen :-).

Jan G.
Reviewed on: 24/12/2018
Jan G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

de gerechten zijn van hoog niveau en de bedieni...

de gerechten zijn van hoog niveau en de bediening is efficiënt en vriendelijk

Danny G.
Reviewed on: 23/12/2018
Danny G. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer lekker eten voor een uiterst democratische...

Zeer lekker eten voor een uiterst democratische prijs en een vriendelijke bediening.

date score