Reviews for Kokoon

541 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
541 reviews
date score
leo
Reviewed on: 15/07/2019
leo recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Goede service en zeer lekker eten...

Goede service en zeer lekker eten

Ann
Reviewed on: 08/07/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups

vriendelijk en lekker...

vriendelijk en lekker

Nicole
Reviewed on: 05/07/2019
Nicole recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Je zit er aangenaam Vriendelijke bediening Fan...

Je zit er aangenaam Vriendelijke bediening Fantastische kok....

Marleen
Reviewed on: 01/07/2019
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening was vlot. Mijn gerecht : risotto...

De bediening was vlot. Mijn gerecht : risotto kwam de smaak van truffel weinig door alsook de asperges.

Jo
Reviewed on: 23/06/2019
Jo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten voor een heel schappelijke prijs....

Lekker eten voor een heel schappelijke prijs. €59 all in is all in, geen verrassingen en dat is leuk!

Jos
Reviewed on: 19/06/2019
Jos recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik vond de cöte à l'os (suggestie) uitstekend. ...

Ik vond de cöte à l'os (suggestie) uitstekend. De chocoladesaus bij de dame blanche vond ik wat bitter. Waarom geen Cöte d'Or culinair gebruiken ??

Veerle
Reviewed on: 16/06/2019
Veerle recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was super lekker. Mss de aankleding...

Het eten was super lekker. Mss de aankleding wat te simpel. Een tafelnapje had al een verschil gemaakt. Kunnen apart zitten met een groep van 17 personen was een pluspunt. Om met de verschillende mensen eens te kunnen praten hadden we een "roulement" gedaan - wat helemaal geen probleem was voor de bediening. Leuke bediening trouwens. een fijne avond gehad samen.

Anja
Reviewed on: 16/06/2019
Anja recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en fijne bediening. Gezellig sfeert...

Lekker eten en fijne bediening. Gezellig sfeertje.

Bart
Reviewed on: 15/06/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was een zeer lekker menu! 3 gangen voor...

Het was een zeer lekker menu! 3 gangen voor 40€: zeer mooie prijs/ kwaliteit verhouding! En zeer aangename bediening: tóp

Valérie
Reviewed on: 14/06/2019
Valérie recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Zoals altijd, het Kokoon menu was ongeloofelijk...

Zoals altijd, het Kokoon menu was ongeloofelijk lekker met aangepaste wijnen en bieren, echt een aanrader

date score