Average 6.9 Score based on 24 reviews

O'FADO
O'FADO
O'FADO
O'FADO

O'fado

Parijsstraat 49 3000 LOUVAIN

Kitchen

Portugese

Closing days

Open 7/7

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

In dit kleine maar gezellige restaurant met open keuken word je meteen overvallen door de Portugese vibe. Er heerst een ontspannen sfeer en door de combinatie van typische Fado muziek en de geur van de zee word je vakantiegevoel spontaan opgewekt.

TELEFOON: 016.22.93.91


Er worden traditionele stoompotjes geserveerd die je met 2 of 4 kan delen. Uiterst geschikt voor een gezellige avond tafelen. Specaliteit van het huis zijn de calderadas met vis, maar ook de vleesliefhebbers kunnen er terecht voor een lekkere steak!


Door het steeds vriendelijk en persoonlijk onthaal, voelt iedereen zich meer dan welkom!

Info

Facilities Terrace
Payment methods Sodexo Lunch Pass®, Sodexo Card®
24 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

6.9 Based on 24 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Couples 100%
  • Price/quality 100%
Nele D. 
Nele D. recommends this restaurant for:
Dined on: 27/09/2017

unfortunately the restaurant was not open!!!...

unfortunately the restaurant was not open!!! We made a reservation but it was closed.

Jos V. 
Jos V. recommends this restaurant for:
Dined on: 31/01/2017

Vriendelijke bediening door tafelchef, lekker...

Vriendelijke bediening door tafelchef, lekker eten, zonder complexen klaar gemaakt en opgediend, meer dan voldoende qua hoeveelheid.

Stijn G. 
Dined on: 16/10/2016

Soep had niet veel smaak, het hoofdgerecht...

Soep had niet veel smaak, het hoofdgerecht was zeer matig (vlees was kurk droog), dessert viel mee. Heel matige beleving (mooi uitgedrukt)

Igor Engelen
Dined on: 10/10/2016

Bediening verliep alles behalve vlot en kwalite...

Bediening verliep alles behalve vlot en kwaliteit van de gerechten was bedenkelijk voor wat normaal een soort van promotie event is.

Stefaan N. Nollet
Dined on: 11/06/2016

Lekker gerecht. Zeer fexibel en oplossinggerich...

Lekker gerecht. Zeer fexibel en oplossinggericht (moesten om 13h30 terug vertrekken) Na opdiening vooraf gekozen gerecht wel niemand meer gezien en ook geen voorgerecht/dessert gekregen dus service is voor verbetering vatbaar.

placeholder
Corentin Pasquet
Dined on: unknown

Le service est impeccable mais c'est tout!,...

Le service est impeccable mais c'est tout!, du réchauffé au micro ondes qui est servi froid! Je ne recommande pas du tout ce restaurant qui massacre la cuisine portugaise !

Patsy Gemoets
Patsy recommends this restaurant for:
Dined on: unknown

echt Portugees !

Wat een heerlijk plekje om te gaan eten. Super vriendelijke bediening (2 Portugese dames), hoewel we even moesten wachten op ons eten, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de sympathieke dames.

placeholder
Luisa Lemos
Dined on: unknown

Deze restaurant zou ik echt NIET aanbevelen!!!

Restaurant was BOM vol!!! geen plaats voor de serveerster om tussen te stappen, we hebben 2 uur moeten wachten op ons eten, eten was ook niet top ik ken betere portugeese restaurants die goedkoper zijn en veel beter van qualiteit zijn!! de serveerster had ook een super vieze hemdt met vlekken, grond was niet gekuisd echt vies niet hygienisch. Veel volk rondom ons was ook niet tevreden over de wachttijd. Mijn avond was echt verpest!! Er was ook geen life muziek zoals omschreven hier op deze site zou ik toch ook denken van een restaurant dat "o fado" noemt dat er toch op z'n minst life muziek zou zijn!! TELEURGESTELD op alle vlakken!

Upahar Magar
Dined on: unknown

Affordable price for everyone

You can eat at affordable price. I love the chicken grill It cost you only 8euro for half chicken with French fries and salad

Peter Taillieu
Dined on: unknown

Smaak siert eenvoud

Wie houdt van eenvoudige maar smaakvolle gerechten is hier op het juiste adres. Verfijnde gerechten liefhebbers zullen niet gemakkelijk de tafel enthousiast verlaten, nochtans worden hier degelijk wel kwaliteitsprodukten voorgeschoteld. Opdiening traag maar zeer vriendelijke bediening. De stokvis gerechten bevatten net iets te veel zout maar zijn royaal en traditiegetrouw bereid. De eetkaart is mijn inziens vrij democratisch geprijsd in tegenstelling tot de dranken. Al bij al is 'O Fado' een aangename alternatieve culinaire belevenis en doet deze zaak de Portugese keuken alle eer aan.

All reviews of this restaurant