Reviews for O'fado

25 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
6.8
25 reviews
date score
Jos V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 31/01/2017
Jos V.recommends this restaurant for:

Vriendelijke bediening door tafelchef, lekker...

Vriendelijke bediening door tafelchef, lekker eten, zonder complexen klaar gemaakt en opgediend, meer dan voldoende qua hoeveelheid.

Luvana A.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 29/11/2016
Luvana A.recommends this restaurant for:

Stijn G.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/10/2016

Soep had niet veel smaak, het hoofdgerecht...

Soep had niet veel smaak, het hoofdgerecht was zeer matig (vlees was kurk droog), dessert viel mee. Heel matige beleving (mooi uitgedrukt)

Kevin D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 14/10/2016
Kevin D.recommends this restaurant for:

Igor E.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 10/10/2016

Bediening verliep alles behalve vlot en kwalite...

Bediening verliep alles behalve vlot en kwaliteit van de gerechten was bedenkelijk voor wat normaal een soort van promotie event is.

Luc
0 Favorites
4 Reviews
Reviewed on 08/10/2016
Lucrecommends this restaurant for:

Stefaan N.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 11/06/2016

Lekker gerecht. Zeer fexibel en oplossinggerich...

Lekker gerecht. Zeer fexibel en oplossinggericht (moesten om 13h30 terug vertrekken) Na opdiening vooraf gekozen gerecht wel niemand meer gezien en ook geen voorgerecht/dessert gekregen dus service is voor verbetering vatbaar.

PatsyGemoets
1 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 12/04/2016
Patsyrecommends this restaurant for:

echt Portugees !

Wat een heerlijk plekje om te gaan eten. Super vriendelijke bediening (2 Portugese dames), hoewel we even moesten wachten op ons eten, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de sympathieke dames.

placeholder
LuisaLemos
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 01/01/2016

Deze restaurant zou ik echt NIET aanbevelen!!!

Restaurant was BOM vol!!! geen plaats voor de serveerster om tussen te stappen, we hebben 2 uur moeten wachten op ons eten, eten was ook niet top ik ken betere portugeese restaurants die goedkoper zijn en veel beter van qualiteit zijn!! de serveerster had ook een super vieze hemdt met vlekken, grond was niet gekuisd echt vies niet hygienisch. Veel volk rondom ons was ook niet tevreden over de wachttijd. Mijn avond was echt verpest!! Er was ook geen life muziek zoals omschreven hier op deze site zou ik toch ook denken van een restaurant dat "o fado" noemt dat er toch op z'n minst life muziek zou zijn!! TELEURGESTELD op alle vlakken!

UpaharMagar
0 Favorites
2 Reviews

Affordable price for everyone

You can eat at affordable price. I love the chicken grill It cost you only 8euro for half chicken with French fries and salad

date score