Reviews for Per Tutti

69 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.6
69 reviews
date score
Annelies
Dined on: 17/05/2018
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijke bediening en super lekker eten!...

Vriendelijke bediening en super lekker eten! De akoestiek kan wel iets beter, het was moeilijk een rustig gesprek te voeren.

Wim R.
Dined on: 14/04/2018
Wim R. recommends this restaurant for: Couples

Het restaurant was niet op de hoogte van onze...

Het restaurant was niet op de hoogte van onze reservatie en had geen plaats meer.

Linda M.
Dined on: 29/03/2018
Linda M. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel lekker en vriendelijke bediening voor...

Heel lekker en vriendelijke bediening voor herhaling vatbaar

josette
Dined on: 17/03/2018
josette recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Ik heb lekker gegeten: de ravioli was echt...

Ik heb lekker gegeten: de ravioli was echt goed bereid.

ANNELIES
Dined on: 16/03/2018
ANNELIES recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekkere en verse pasta. Een aanrader....

Heel lekkere en verse pasta. Een aanrader. Vriendelijke bediening.

yasmine
Dined on: 27/01/2018
yasmine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Fantastisch adresje, heerlijk eten en vriendeli...

Fantastisch adresje, heerlijk eten en vriendelijke bediening. Wij zijn fan!!

yasmine
Dined on: 19/01/2018
yasmine recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten!...

Zeer vriendelijke bediening en heerlijk eten! Prijs-kwaliteit zeker inorde! We komen zeker terug, een aanrader!!

Kitty
Dined on: 04/01/2018
Kitty recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy

Het was er gezellig, zeer gastvrij en het eten...

Het was er gezellig, zeer gastvrij en het eten was erg lekker. Ik was ook erg te spreken over de service

Hendrik D.
Dined on: 24/11/2017
Hendrik D. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Origineel en toch ook authentiek, afwisselend...

Origineel en toch ook authentiek, afwisselend aanbod, en hoge kwaliteit aan goede prijs. Bovendien vriendelijke bediening.

date score