Reviews for Toeareg

8 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
8 reviews
date score
Julie
Reviewed on: unknown

Super!

Heerlijk, aangenaam service en toffe sfeer!

Lisbeth
Reviewed on: unknown

mijn favoriete Marokkaans restaurant in Leuven

Ik ben hier nu reeds enkele keren met vrienden geweest en telkens was het een zeer leuke, goede ervaring. Meestal neem ik de tajine met kip en amandelen maar ik heb ook bijvoorbeeld al van de filodeegjes geproefd. Mijn tafelgenoten gaan vaak voor de lamstajine en ook dit blijkt een aanrader te zijn. Wanneer ik het etentje dan afsluit met een lekkere Marokkaanse muntthee dan is mijn avond compleet!

Anja
Reviewed on: unknown

Gezellig eettentje, hier vind je je gading...

Gezellig eettentje, hier vind je je gading voor grote of kleine honger, gaande van pita tot de heerlijkste tajines of brochettes. Alles van uitstekende kwaliteit en de bediening is vlot en correct.

placeholder
Michel
Reviewed on: unknown

In een mooi interieur dat je doet wegdromen...

In een mooi interieur dat je doet wegdromen naar Perzische prinsen en paleizen genoten we van een heerlijk stoofpotje ( Tajine ) van Kefta met eieren en tomatensaus. Het eerste maar zeker niet het laatste bezoek aan een Maghreb restaurant met correcte bediening, volgende keer neem ik de lamsbrochette ...

mireille
Reviewed on: unknown

Wij probeerden het ontbijt uit : 3 verschillend...

Wij probeerden het ontbijt uit : 3 verschillende pannenkoeken en brood met ricotta en zoet beleg. Erbij nog vers fruitsap en naar keuze kannetje koffie, verse muntthee of jasmijnthee. Echt iets voor zoetekauwen. Dit alles voor 6,- met zeer vriendelijke bediening toe. Zorg dat je voldoende honger hebt !

Tam
Reviewed on: unknown

Heerlijk geurige keuken, probeer zeker de tagin...

Heerlijk geurige keuken, probeer zeker de tagine met lam, pruimen en amandelen! Het restaurant heeft een gezellige warme sfeer, ideaal voor een niet te duur maar toch gezellig en lekker avondje.

Lieze
Reviewed on: unknown

Dit is een super gezellig restaurantje met...

Dit is een super gezellig restaurantje met lekker eten. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Echt authentiek Marrokaans, zeker een aanrader!

Ann
Reviewed on: unknown

Heel gezellig vind ik, een authentieke Mahreb-s...

Heel gezellig vind ik, een authentieke Mahreb-sfeer. In mijn studententijd een van mijn favoriete adresjes, dus dat zegt zeker iets positiefs over de prijs. Uitgebreide keuze ook. Ik keer hier regelmatig terug.

date score