Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Chris
Reviewed on: unknown

Genieten

We hebben hier al enkele keren gegeten. Altijd lekker, authentiek, vers, echt Italiaans, heerlijke smaken, lekkere wijn en de dessertjes zijn een genot! Het interieur is als een eettent in Italië: sober en no-nonsens! De bediening is vriendelijk en vlotjes, geen stijf gedoe. Aanrader, neem er je tijd voor: "slowfood" is de leuze! Wij gaan nog terug!

Tim
Reviewed on: unknown

Alsof je binnenstapt in een vergeten Italiaans...

Alsof je binnenstapt in een vergeten Italiaans stadje waar de tijd ergens halverweg de jaren 80 is blijven stilstaan en vraagt aan de locals: 'Waar kan ik lekker eten?' Zo voelt Rossi aan. Authenticiteit in hartje Leuven. Simpele maar oh zo lekkere Italiaanse gerechten, geserveerd zonder franjes, maar met oog voor kwaliteit en versheid. Neem wel genoeg tijd (het heet niet voor niets slowfood) en geld (geen visa) mee. Aanrader!

Karl
Reviewed on: unknown

Echte italiaanse keuken... Je eet ook bijna...

Echte italiaanse keuken... Je eet ook bijna in de keuken... Het heeft iets... Persoonlijk gebruikt hij nogal veel olie...

Philippe
Reviewed on: unknown

Wat een verbetering tegenover enkele jaren...

Wat een verbetering tegenover enkele jaren geleden. Het suggestiemenu (3 gangen aan amper € 27) is een DIKKE aanrader: vers, superlekker en aan een spotprijs!

Cecilia
Reviewed on: unknown

Als u houdt van authentiek Italiaans eten,...

Als u houdt van authentiek Italiaans eten, bent u bij Rossi op de juiste plaats. Eenvoudige gerechten (zoals de tortellini met truffel en parmezan, mmm...) met enorm veel smaak! Een aanrader!

Els
Reviewed on: unknown

Toile-cirée op de tafeltjes, wijn kies je uit...

Toile-cirée op de tafeltjes, wijn kies je uit het rek, de patron zorgt voor de weidse gebaren : de sfeer is gemoedelijk & zomers italiaans (nu het weer nog). De gerechten lijken authentiek - een osteria in Leuven. Wel wat prijzig & het dienstertje kwam steeds maar uit de lucht gevallen (moet pijn doen op den duur). Maar tof !

All reviews of this restaurant