Reviews for D'entreprise

50 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
50 reviews
date score
Leen G.
Reviewed on: 19/03/2019
Leen G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte en snelle bediening! De schotels met...

Vlotte en snelle bediening! De schotels met fajita's zagen er heel verzorgd uit, maar de vegetarische wok was maar gewoontjes, had meer groentjes verwacht...

Sarah J.
Reviewed on: 21/02/2019
Sarah J. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ja heel tevreden...

Ja heel tevreden

Frank L.
Reviewed on: 19/02/2019
Frank L. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker, ruime porties en zeer vriendelijke...

Zeer lekker, ruime porties en zeer vriendelijke ontvangst en bediening.

Sofie
Reviewed on: 17/02/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Fijne bediening, mooie porties, lekker eten,...

Fijne bediening, mooie porties, lekker eten, gezellige sfeer, geen gerush om dingen bij te moeten bestellen.

Dieter J.
Reviewed on: 16/02/2019
Dieter J. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De frieten waren niet goed gebakken. Het leek...

De frieten waren niet goed gebakken. Het leek alsof ze nog maar 1 keer voorgebakken waren en dit was absoluut niet eetbaar. Ook de rauwe ajuin in de balletjes met tomatensaus stoorde me. De normale spaghetti ontbrak ook aan saus en was niet wat je verwacht van spaghetti bolognese. Wel zeer lekkere cocktails en tapas.

Johan B.
Reviewed on: 15/02/2019
Johan B. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel,...

Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer lekker eten en dit voor een betaalbare prijs. Een aangename ervaring!

Lesley
Reviewed on: 23/12/2018
Lesley recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Om 19u15 kwamen we binnen. Direct mogen bestell...

Om 19u15 kwamen we binnen. Direct mogen bestellen. Allemaal heel vriendelijk, niets op aan te merken. Ons drinken kwam pas na een halfuur, en eten pas tegen 20u45. Hierdoor was onze honger al over en hebben we niet veel gegeten. Dit was heel jammer.

Marc
Reviewed on: 16/12/2018
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was lekker, helaas zaten we net als...

Het eten was lekker, helaas zaten we net als vorige keer vlak aan de terrasdeur. Er was constant een koude wind. jammer ik had dit nochtans gevraagd in mijn mail om niet aan de deur te zitten. Ik denk dat ik een volgende maal een ander 'warm' restaurant uit kies.

Jolien
Reviewed on: 16/12/2018
Jolien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening maar er waren hele lange...

Vriendelijke bediening maar er waren hele lange wachttijden, te weinig personeel? De fajita wraps waren niet warm genoeg waardoor ze deels taai waren. Dit is ook al de 2de keer dat dit voorvalt...

date score