Reviews for Q'bo

88 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
88 reviews
date score
sophie
Reviewed on: 30/11/2017
sophie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was SUPER lekker. Bediening zeer aange...

Het eten was SUPER lekker. Bediening zeer aangenaam. Maar we hebben heel de avond koud gehad. Er waaide de hele tijd een koude tocht door het restaurant waardoor we vlugger zijn vertrokken dan we van plan waren. Jammer want voor de rest willen we zeker terugkomen.

Kathleen
Reviewed on: 20/11/2017
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer vriendelijke en snelle bediening eten...

zeer vriendelijke en snelle bediening eten en margarita's overheerlijk

martine
Reviewed on: 19/11/2017
martine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zeer vriendelijke bediening die ook vlot verlie...

zeer vriendelijke bediening die ook vlot verliep.Lekker zeer warm eten,was nog aan het 'nabakken' bij de bediening aan tafel.

Reviewed on: 21/10/2017
recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

Lovely food and very good service....

Lovely food and very good service.

Rory
Reviewed on: 12/07/2017
Rory recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten...

Lekker eten

Sabine
Reviewed on: 16/04/2017
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

2 maand geleden geweest en toen was het echt...

2 maand geleden geweest en toen was het echt ok. Deze keer was het er ijskoud. Buiten 5°, binnen al geen verwarming meer + serieuze tocht. Niet gezellig daardoor. Moeten eten met je jas aan in een restaurant is gewoon niet leuk. Eten was lekker al was het hoofdgerecht wel aan de lauwe kant. Mij zien ze hier alvast niet direct terug

Sabine
Reviewed on: 18/03/2017
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker, gezellig, zijn geld waard...

Zeer lekker, gezellig, zijn geld waard

[anonymous]
Reviewed on: 04/02/2017
[anonymous] recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was heerlijk, maar ondanks dat we...

Het eten was heerlijk, maar ondanks dat we voorgerecht, hoofdgerecht en dessert hadden zijn 4 van de 5 met honger het restaurant buiten gegaan.

Henri
Reviewed on: 26/01/2017
Henri recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening,eten lekkerder...

Zeer vriendelijke bediening,eten lekkerder dan de meeste doorsnee Mexicanen ...

Heidi
Reviewed on: 06/01/2017

Pure smaken, gezellig kader, sfeervol...

Pure smaken, gezellig kader, sfeervol

date score